Как да отслабнем на желаните места

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Как да отслабнем
3.6

Не само диетата може да помогне за качествено и ефективно отслабване. Съществуват и редица други предпоставки, с които може да си помогнете по пътя на моделиране на чудна фигура.

Прочистването на организма и целенасоченият масаж са техники, които хората преди години са открили. Ето как:

Средства за прочистване на организма –прочистващите средства спомагат отслабването, като изхвърлят излишната вода, мастни натрупвания в тъканите, разграждат свободните радикали и стопяват целулита.

Как действат – целулитът води до смущаване на кръвообращението и разширяване на мастните клетки. Прочистването спомага за отстраняване на всичката излишна вода и токсини от тялото. Прочистващите средства съдържат екстракти от растения, които имат диуретичен ефект. Сеансът трябва да трае най-малко 2 седмици.

Как да елиминираме токсините –всяка сутрин на гладно е препоръчително да се изпива една чаша топла вода или чай без захар (зелен чай). В съчетание с ананас, зеленият чай премахва свободните радикали и натрупаната вода под кожата, която води до появата на целулит. Препоръчителни са още коктейли от градински чай, ананас и зелен чай.

Знаете ли, че – чаят е богат на 350 съставки, които имат антиоксидантно действие. Чаят сваля триглицеридите и понижава холестерола. Действа прочистващо за целия организъм. Така например зеленият чай е богат на витамин С и спомага изхвърлянето на излишна вода от тялото. Черният чай, освен като заместител на кафето е подходящ за улесняване на храносмилането, поради танинът в съдържанието си. Белият чай, се извлича от пъпките на растения и се усвоява най-лесно от организма.

Ръчен прочистващ масаж – прави се, чрез третиране и започва с телесен пилинг. Ако отидете в салон за красота, специалистът по масаж ще натрие тялото ви с екстракт от индийско орехче. Такова има отслабващ ефект. С него може да се масажирате и сами, като започнете процедурата от глезените към ханша. Само след 20 минути се нанася прочистващо ароматно масло от морски водорасли. Това стимулира кръвообращението и елиминира водата в кожата. Следва поставяне на крем за отслабване, който засилва процесът на обмяна на веществата и изхвърля токсините. Цялата процедура се завършва с телесна маска от водорасли и ароматни масла, за около 15 минути върху кожата. Процедурата се препоръчва редовно (един път седмично) ако пациентът страда от дълбок целулит или подуване на краката.