Продуктите на Tork са гаранция за висока хигиена

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Продуктите на Tork
2.15

В съвременното общество хората все повече обръщат внимание на хигиената и чистотата около тях (което предполага успехът на продуктите с марката Tork). Това е много важно както за здравето на отделните индивиди, така и за възпитанието на добра лична хигиена в подрастващите. Днес в най-различни институции и учреждения, в търговски компании и увеселителни заведения има обществени места за лична хигиена. Много е важно на посетителите и гостите на всяко едно обществено място да бъдат осигурени отлични хигиенни условия.

Днес на специализирания пазар има много и най-разнообразни фирми, които предлагат хигиенно-санитарни продукти. Почти във всеки магазин могат да се закупят ролки тоалетна хартия, салфетки и хартиени кърпи за ръце, различни видове течен сапун и др. През последните години особено се наложи шведската марка Tork, която е известна в много страни по света. Марката Tork означава не само качествени продукти за лична хигиена, но и добра стратегия в посока характерен стил и дизайн, практичност и удобство. Продуктите на Tork по своето предназначение не предлагат нещо генерално различно от това, което може да се намери на специализирания пазар.

Tork обаче се отличават с изключително качество, изчистен и елегантен дизайн, така че да се вписват в средата, в която се инсталират и ползват - http://scanclean.bg/bg/brands/view/id/43

Продуктите на Tork покриват най-широка гама от хигиенни изисквания. Те са изключително разнообразни по своя вид и предназначение. Често пъти продуктите на Tork се предлагат в комплект с цел пълно оборудване на хигиенно-санитарни възли в различни фирми, учреждения или обществени заведения. На практика изделията на Tork обслужват най-различни организации и институции от различни сфери на обществения живот. Хигиенните материали на Tork днес обслужват различни потребителски групи. На първо място продуктите на Tork могат да се срещнат в хотели и ресторанти, спа центрове, барове или в круизни кораби. Изделията на прочутата шведска фирма се използват и в сферата на здравеопазването. Болници, клиники, дентални кабинети и лаборатории използват продукти на Tork, защото това е гаранция за много добра хигиена. Продуктите на Tork се предпочитат и от заведения за обществено хранене, различни магазини, бензиностанции, летища и автогари.

Защо продуктите на Tork са толкова предпочитани? Фирмата предлага най-разнообразни изделия с различно предназначение. Днес на специализирания пазар могат да се намерят диспенсери и дозатори за течен сапун, различни видове ароматизатори за тяло и за помещения, кърпи за тоалетни дъски и др. Дозаторите на тоалетна хартия Tork имат особено изчистен и елегантен дизайн, така че хармонично да се вписват във средата на едно определено помещение. Има дозатори за една и повече тоалетни ролки със специални зъбци, които да контролират ползването на тоалетна хартия. Широко приложение намират и дозаторите на хартиени кърпи за ръце. Продуктите на шведския производител Tork осигуряват висока хигиена, свежест и стил.