Улеснете писането със Swift Keyboard 3 за смартфони

Популярни

жена с лап топ

Защо лаптопите се търсят повече от настолните компютри?

В съвременния свят, където гъвкавостта е ключова, лаптопите набират все по-голяма...

дървен материал за пос дисплей

Дисплеи от дърво и еко пластмаса - естествен и устойчив начин да продадете продукта си

Една от най-големите тенденции в производството на потребителски стоки, е нарастващото търсене...

Swift Keyboard
4.3

Притежателите на смартфони могат да тържествуват, защото на хоризонта се появи приложението „Swift Keyboard” представляващо виртуална клавиатура, която се нагажда по вашия стил на писане. С новия софтуер вие ще създавате бързо и лесно публикации в блогове, постинги в социалните мрежи и не на последно място SMS съобщения до ваши приятели и бизнес партньори.

Системата е настроена, така че да запамети стила ви на писане и предугажда всяко изречение. Използва се най-вече от потребители, които нямат достатъчно време, за да щракат по клавиатурите само и само да формулират мислите си.

Според уебсайта Wickeble.com виртуалната клавиатура Swift Keyboard 3 е лесна за използване и не се налага да правите каквато и да е предварителна подготовка. Настройките за вашия смартфон се правят с едно-две докосвания на екрана и вие вече можете да пишете скорострелно.

Може би има момент на леко объркване, тъй като опциите за работа с клавиатурата са многобройни, но при желание всичко ще дойде на мястото си. Подробности за продукта може да прочетете в официалната му страница на английски език http://www.swiftkey.net/en/ където са публикувани снимки, съвети и всичко, което ви е необходимо.

Програмата се предлага в две версии платена и свободна, като втората предлага пълна функционалност но в рамките на един месец. След изтичането на 31 дневния период, софтуера ограничава възможностите си. Платеният вариант е на цена 7.20 лева, което е една средна цена за възможностите на клавиатурата.

Оценки и пълно ревю на Swift Keyboard 3 вижте в Wickeble.com, за да прецените дали виртуалната клавиатура за смартфони би била полезна за вашите нужди или напротив. Там авторите са дали доста сериозна информация относно приложението и неговите положителни и отрицателни страни.

Като цяло можем да кажем, че това е едно добро хрумване, което ще улесни ежедневието на съвременните хора пишещи десетки съобщения и постове във Фейсбук всеки ден. Тествайте го днес безплатно и преценете дали да продължите напред.