Улеснете писането със Swift Keyboard 3 за смартфони

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Swift Keyboard
4.3

Притежателите на смартфони могат да тържествуват, защото на хоризонта се появи приложението „Swift Keyboard” представляващо виртуална клавиатура, която се нагажда по вашия стил на писане. С новия софтуер вие ще създавате бързо и лесно публикации в блогове, постинги в социалните мрежи и не на последно място SMS съобщения до ваши приятели и бизнес партньори.

Системата е настроена, така че да запамети стила ви на писане и предугажда всяко изречение. Използва се най-вече от потребители, които нямат достатъчно време, за да щракат по клавиатурите само и само да формулират мислите си.

Според уебсайта Wickeble.com виртуалната клавиатура Swift Keyboard 3 е лесна за използване и не се налага да правите каквато и да е предварителна подготовка. Настройките за вашия смартфон се правят с едно-две докосвания на екрана и вие вече можете да пишете скорострелно.

Може би има момент на леко объркване, тъй като опциите за работа с клавиатурата са многобройни, но при желание всичко ще дойде на мястото си. Подробности за продукта може да прочетете в официалната му страница на английски език http://www.swiftkey.net/en/ където са публикувани снимки, съвети и всичко, което ви е необходимо.

Програмата се предлага в две версии платена и свободна, като втората предлага пълна функционалност но в рамките на един месец. След изтичането на 31 дневния период, софтуера ограничава възможностите си. Платеният вариант е на цена 7.20 лева, което е една средна цена за възможностите на клавиатурата.

Оценки и пълно ревю на Swift Keyboard 3 вижте в Wickeble.com, за да прецените дали виртуалната клавиатура за смартфони би била полезна за вашите нужди или напротив. Там авторите са дали доста сериозна информация относно приложението и неговите положителни и отрицателни страни.

Като цяло можем да кажем, че това е едно добро хрумване, което ще улесни ежедневието на съвременните хора пишещи десетки съобщения и постове във Фейсбук всеки ден. Тествайте го днес безплатно и преценете дали да продължите напред.