Улеснете писането със Swift Keyboard 3 за смартфони

Популярни

Защо да изберем ЛЕД огледала за банята си?

Огледала с LED осветление? Защото е практично, щадящо и най-вече комфортно.

макси рокли

Съвети как да изберем макси рокли

Обичате ли роклите?

лодки под наем Гърция

Защо да прекарате ваканцията си на яхта в Гърция

Безброй острови, невероятни кристално чисти води, незабравими залези ...

марихуана интересни факти за растението и семената

Какво не знаем за марихуаната?

Както сигурно сте чували, марихуаната е най-често използваният нелегален опиат в Америка.

лампи пендели, висящи от тавана

Какви видове пендели ще намериш в Бриколаж

Домашното осветление придава онзи интериорен завършек, който ще ни накара да си помислим “Ето,...

Swift Keyboard
4.3

Притежателите на смартфони могат да тържествуват, защото на хоризонта се появи приложението „Swift Keyboard” представляващо виртуална клавиатура, която се нагажда по вашия стил на писане. С новия софтуер вие ще създавате бързо и лесно публикации в блогове, постинги в социалните мрежи и не на последно място SMS съобщения до ваши приятели и бизнес партньори.

Системата е настроена, така че да запамети стила ви на писане и предугажда всяко изречение. Използва се най-вече от потребители, които нямат достатъчно време, за да щракат по клавиатурите само и само да формулират мислите си.

Според уебсайта Wickeble.com виртуалната клавиатура Swift Keyboard 3 е лесна за използване и не се налага да правите каквато и да е предварителна подготовка. Настройките за вашия смартфон се правят с едно-две докосвания на екрана и вие вече можете да пишете скорострелно.

Може би има момент на леко объркване, тъй като опциите за работа с клавиатурата са многобройни, но при желание всичко ще дойде на мястото си. Подробности за продукта може да прочетете в официалната му страница на английски език http://www.swiftkey.net/en/ където са публикувани снимки, съвети и всичко, което ви е необходимо.

Програмата се предлага в две версии платена и свободна, като втората предлага пълна функционалност но в рамките на един месец. След изтичането на 31 дневния период, софтуера ограничава възможностите си. Платеният вариант е на цена 7.20 лева, което е една средна цена за възможностите на клавиатурата.

Оценки и пълно ревю на Swift Keyboard 3 вижте в Wickeble.com, за да прецените дали виртуалната клавиатура за смартфони би била полезна за вашите нужди или напротив. Там авторите са дали доста сериозна информация относно приложението и неговите положителни и отрицателни страни.

Като цяло можем да кажем, че това е едно добро хрумване, което ще улесни ежедневието на съвременните хора пишещи десетки съобщения и постове във Фейсбук всеки ден. Тествайте го днес безплатно и преценете дали да продължите напред.