Улеснете писането със Swift Keyboard 3 за смартфони

Популярни

Zaedno.bg подкрепя участника в hosting SEO състезанието на Jump:
"Защо избрах хостинг в Jump?"

лятно поливане

Лятното поливане трябва да започне през пролетта

Юли и август са много горещи месеци, през които и хората и растенията имат нужда от повече...

ежедневни чинии от порцелан

Какви са ползите от използването на порцеланови чинии?

Порцелановите съдове са с нас от векове.

интериор на автомобил с автоаксесоари

Автоаксесоарите, които ще направят шофирането и пътуването по-приятни

Благодарение на високотехнологичния напредък днес всеки водач на МПС има възможността да се...

собствен транспорт екскурзия

На организирана екскурзия със собствен транспорт - за какво да сме подготвени?

Когато дойде време за избор на дестинация за следващата семейна или соло екскурзия, колебанията...

изпечено кафе на зърна в чаша

Кафе индустрията, каквато я познаваме днес

От 19 век насам кафето е глобален феномен.

Swift Keyboard
4.3

Притежателите на смартфони могат да тържествуват, защото на хоризонта се появи приложението „Swift Keyboard” представляващо виртуална клавиатура, която се нагажда по вашия стил на писане. С новия софтуер вие ще създавате бързо и лесно публикации в блогове, постинги в социалните мрежи и не на последно място SMS съобщения до ваши приятели и бизнес партньори.

Системата е настроена, така че да запамети стила ви на писане и предугажда всяко изречение. Използва се най-вече от потребители, които нямат достатъчно време, за да щракат по клавиатурите само и само да формулират мислите си.

Според уебсайта Wickeble.com виртуалната клавиатура Swift Keyboard 3 е лесна за използване и не се налага да правите каквато и да е предварителна подготовка. Настройките за вашия смартфон се правят с едно-две докосвания на екрана и вие вече можете да пишете скорострелно.

Може би има момент на леко объркване, тъй като опциите за работа с клавиатурата са многобройни, но при желание всичко ще дойде на мястото си. Подробности за продукта може да прочетете в официалната му страница на английски език http://www.swiftkey.net/en/ където са публикувани снимки, съвети и всичко, което ви е необходимо.

Програмата се предлага в две версии платена и свободна, като втората предлага пълна функционалност но в рамките на един месец. След изтичането на 31 дневния период, софтуера ограничава възможностите си. Платеният вариант е на цена 7.20 лева, което е една средна цена за възможностите на клавиатурата.

Оценки и пълно ревю на Swift Keyboard 3 вижте в Wickeble.com, за да прецените дали виртуалната клавиатура за смартфони би била полезна за вашите нужди или напротив. Там авторите са дали доста сериозна информация относно приложението и неговите положителни и отрицателни страни.

Като цяло можем да кажем, че това е едно добро хрумване, което ще улесни ежедневието на съвременните хора пишещи десетки съобщения и постове във Фейсбук всеки ден. Тествайте го днес безплатно и преценете дали да продължите напред.