Стил в няколко стъпки

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Стилен мъжки часовник
5

Модата е нещо, от което не разбират всички. За щастие не е и нужно. Специалистите често дават насоки и съвети за това по какъв начин трябва да комбинираме дамски часовници, обувки и други аксесоари с дрехите си. Факт е, че жените разполагат с много голям избор от аксесоари за разлика от мъжете, които имат всичко на всичко мъжки часовници.

С тях те могат да придадат допълнителен стил на тоалета си. Представителките на нежния пол на свой ред могат да се доверят както на маркови часовници, така и на много обеци, гривни, пръстени и други. Всъщност едни часовници с цени достъпни за всеки, могат да придадат стил на почти всичко, с което сме облечени. Затова дами посещавайте по-често някой магазин за часовници в София. Все пак на какво могат да заложат дамите днес за да изглеждат добре.

Това е въпрос с много неизвестни. Част от отговорите са качествени бижута, оригинални часовници, шушлякови якета, дамски кецове, корсети. Защо да изберем кецове? Те са удобни и което е най-хубавото, те отново са на мода. Спокойно можем да си позволим да извадим позабравените модели от шкафа с обувки. Освен тях днес на мода са и шушляковите якета. Те са топли и меки. В същото време са много красиви. В комбинация с качествена блуза, могат да направят наистина чудеса. Бижутата не бива да се забравят, независимо къде сме.

Ето защо е добре да заложим на бижута с големи камъни. Това се отнася в пълна степен, както за обеци, така и за пръстени. Важно е да разполагаме и с луксозни часовници. Важно е тези скъпи часовници да бъдат с голям циферблат. В случай, че искате да бъдете по-неофициални, то заложете на Fossil часовници или пък на по-небрежната част от колекцията часовници Casio. Не мислете, че носенето на маркови часовници е останало в миналото или че то е запазено само за мъже.

Кой е най-красивият часовник в света?

В света на луксозните часовници отговорът не е толкова прост, колкото да попитате "кой е най-красивият часовник в света?" Часовникът е произведение на изкуството и има много стилове, които могат да се считат за красиви. Независимо дали търсите нещо елегантно или спортно, има часовник за всеки повод.

Ако търсите изискан луксозен часовник, вероятно сте чували за Cartier. Те започват с производството на джобни и дамски часовници, но днес са известни с луксозни бижута. AP Royal Oak, например, e един от първите спортни часовници, които използват неръждаема стомана и те така използват луксозни цени за тях. Компанията е известна и с това, че разширява границите на дизайна и технологиите и разполага с лаборатория за производство на часовници от световна класа. Майсторите на компанията използват златна гранулация и гризайл емайл, за да създадат тези зашеметяващи часовници.

Друга известна марка, която си е създала име в индустрията, е Rolex. Те се превърнали в синоним на ексклузивност и лукс и много хора се влюбиха в марката. Часовниците на Rolex са били носени на отдалечени места, включително дълбоки океани и високи планински върхове. Компанията е и първата, която патентова водоустойчив часовник, а през 1945 г. пуска на пазара първия самонавиващ се часовник. Джеймс Бонд дори е носел един от тези часовници като любим часовник.

Повече за часовниците, може да разгледате тук: https://www.vip-watches.net/