Страхотни рецепти за Starbucks кафе у дома

Популярни

жена с лап топ

Защо лаптопите се търсят повече от настолните компютри?

В съвременния свят, където гъвкавостта е ключова, лаптопите набират все по-голяма...

дървен материал за пос дисплей

Дисплеи от дърво и еко пластмаса - естествен и устойчив начин да продадете продукта си

Една от най-големите тенденции в производството на потребителски стоки, е нарастващото търсене...

Чаша Старбъкс кафе
0

Независимо дали сте любители на кафето или не, не може да се отрече, че Starbucks е една от най-популярните вериги за кафе в света. И макар че можете да си набавите кафе от Starbucks на различни места, понякога е по-удобно (и по-икономично) да си приготвите кафе у дома.

Така че, ако търсите някои чудесни рецепти за приготвяне на кафе Starbucks у дома, не търсете повече! Предлагаме ви няколко вкусни и лесни за приготвяне рецепти, които ще ви помогнат да си набавите кафе, без да се налага да излизате от къщи. Така че пригответе кана с любимото си кафе и се пригответе да се насладите на вкусотията.

Първо, имаме рецепта за класическо кафе Starbucks. Това богато и ароматно кафе е идеално за всяко време на деня. Може да ви спести освен много средства и доста време в чакане на опашка. Приготвеното кафе у дома ще ви даде и възможността да го направите точно така, както винаги сте го предпочитали. Насладете му се.

Съставки: 

-1 чаша кафе Starbucks
-1 супена лъжица захар
-1 супена лъжица екстракт от ванилия

Начин на приготвяне:

1. Пригответе кафе по предпочитания от вас метод.
2. В чаша смесете кафето, захарта и екстракта от ванилия. Разбъркайте, докато захарта се разтвори.
3. Насладете се!

След това имаме рецепта за вкусно ледено кафе. Тази освежаваща напитка е идеална за горещите летни дни. Сигурни сме, че и през есента ще намерите много топли дни, в които да приготвите тази напитка. Не се колебайте да я споделите с приятели или любимия човек. Идеална е и за брънч.

Съставки:

-1 чаша кафе Starbucks
-1/2 чаша мляко
-1/2 чаша лед
-1 супена лъжица захар
-1 чаена лъжичка екстракт от ванилия

Начин на приготвяне:

1. Пригответе кафе по предпочитания от вас метод.
2. В блендер смесете кафето, млякото, леда, захарта и екстракта от ванилия - до гладка смес.
3. Изсипете в чаша и се насладете!

Накрая имаме рецепта за декадентска кафе-мока. Това богато и шоколадово кафе е идеално за специално угощение. Изключително подходяща е за по-студеното време и за празнично настроение. Направете я и си пуснете коледен филм.

Съставки:

-1 чаша Starbucks кафе
-1/2 чаша мляко
-1/4 чаша шоколадов сироп
-1 супена лъжица захар
-1 чаена лъжичка екстракт от ванилия

Начин на приготвяне:

1. Пригответе кафе по предпочитания от вас метод.
2. В чаша смесете кафето, млякото, шоколадовия сироп, захарта и екстракта от ванилия. Разбъркайте, докато шоколадът се разтопи и захарта се разтвори.
3. Насладете се!

Надяваме се, че тези рецепти за приготвяне на кафе Starbucks у дома ще ви харесат. Можете лесно и бързо да приготвяте любимите си напитки у дома без да харчите излишни средства и да обикаляте. Не се колебайте да сложите малко канела или шоколадов сироп, защото той никога не е излишен в празничното кафе. Не забравяйте да споделите напитката си с приятна компания.

Като цяло приготвянето на кафе Starbucks у дома не е толкова трудно, колкото изглежда. С подходящите рецепти и съставки можете лесно да си приготвите кафе с качество на Starbucks в кухнята си. Така че следващия път, когато сте в настроение за чаша вкусно кафе, не се отправяйте към най-близкия Starbucks, а към вашата кухня с помощта на няколко от любимите ви капсули.