Как да изберете обувки за рокля

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Момиче с рокля и красиви обувки
5

Трикът на Приянка Чопра

Когато избирате подходящи обувки за роклята си, трябва да знаете някои неща. Едно от първите неща, които трябва да знаете, е цветът на роклята. Например, ако носите дълга рокля, трябва да изберете обувка, която е поне с един нюанс по-светла от роклята. Това ще гарантира, че обувките, които носите, не са прекалено ярки, а точно подходящи. Друг важен фактор е качеството на модела. За зимен избор, например, е много подходящо да се избере боти на платформа. Внимавайте да няма по тях излишни шарки, а такива, които перфектно си отиват със самата рокля. Опитайте да не изглеждате претруфено. Красотата на живота се крие в семплостта му.

Блоковите токчета са консервативен избор

Блоковите токчета са универсален избор за жените, които искат да добавят височина към тоалета си, без да жертват комфорта. Предлагат се в няколко стила и цвята, като могат да се съчетаят с всеки тоалет. Освен че са консервативен избор за рокля, те могат да се носят и на официално събитие или за небрежна разходка с партньора. Хубава на тях е, че могат да се съчетаят почти с всичко. Те са добра алтернатива на високите токчета.

Ботушите за каубойки са работен кон

Въпреки че можете да носите тези ботуши с различни рокли, те могат да направят драматично изявление в подходящия тоалет. Например чифт каубойски ботуши с тен ще изглеждат чудесно с бяла рокля с разкроено дъно. За разлика от тях чифт бели ботуши с тесен ток ще изглеждат не на място и ще отвличат вниманието от роклята.

Сандалите придават безгрижен, бохемски вид

Сандалите са универсален моден елемент, който придава безгрижен бохемски вид. Те могат да се носят почти навсякъде. Този стил често се съчетава с къси панталони и чифт дънки. Ако искате да изглеждате още по-бохемски, можете да украсите сандалите си с ловци на сънища и гривни от дървени мъниста.

Пухкавите ботуши са най-подходящото съчетание с рокля

Пухкавите ботуши се съчетават чудесно с рокли, независимо дали искате да изглеждате по-момичешки, или по-класически. Те могат да се носят с всичко - от черно до каре. Ако искате, можете дори да изберете чифт, вдъхновен от принцесите.

Мога ли да нося сандали с рокля?

Макар че на много работни места служителите не могат да носят сандали, все още има няколко, които го позволяват. По-специално, работните места, които имат по-свободен дрескод, могат да разрешат на служителите си да носят такива. Ако искате да носите сандали с рокля, изберете чифт в неутрален цвят. Сандалите с каишки са чудесен избор, тъй като могат да украсят обикновена рокля. Можете също така да експериментирате с дизайни. Например, ако имате рокля в неутрален цвят, можете да изберете чифт с котешки ток.

Друг вариант е сандал с клин. Този стил ще ви даде допълнителна височина и морски вид. Освен това те са удобни, което ги прави добър избор за рокля с много цветове. Клиновидните модели се предлагат в много цветове, което ги прави лесен избор за обличане нагоре или надолу.

Сандалите са лесен начин да добавите допълнителна доза елегантност в летен стил към роклята. Можете да носите плоски сандали, сандали на платформа или сандали на ток с лятна рокля, за да изглеждате бляскаво. Те също така са универсални и могат да направят роклята да изглежда по-полирана. Те са отличен избор за всяка лятна вечер или небрежно излизане.

Можете също така да съчетаете сандалите си с дънки. Не трябва обаче да носите джапанки - те не са подходящи за носене през цялото време. Опитайте се да изберете чифт, които са малко по-елегантни и са предназначени да запазят краката ви сухи. Целодневното носене на джапанки може да доведе до увреждане на стъпалата ви.