Водоустойчивите LED ленти и неочакваните им приложения

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

LED ленти
3.6

Всички ние се нуждаем от светлина, за да отпразнуваме различни моменти в нашия живот. Можем да използваме светлините за украса на коледното дърво и цялата украса, можем да осветим градината и басейна за специално парти с приятели. Изпълнението на всички тези задачи може да ви се вижда невъзможно, ако трябва да използвате само един вид осветително тяло. Има само един начин, който е достатъчно гъвкав и функционален, за да отговори на всичките ви нужди. С LED ленти вие можете да постигнете атмосферата, от която се нуждаете за всяка ситуация, на всяко едно място в дома ви.

 

Материалите

LED лентите могат да се използват на наистина много места и за много ситуации. Вие ще сте свободни да проявите артистичност в осветяването на всяко помещение. Едно от сериозните предимства на LED лентите е, че те са водоустойчиви. Помислете за възможностите, които ви дава това. Вие можете да осветите басейна на вилата си, банята си, както и мястото около мивката в кухнята си. LED лентата може да се използва и за осветяване на басейн или фонтан.

Това осветление е енергоспестяващо и ще започне да се изплаща още от самото начало на ползването. За разлика от крушките с нажежаема жичка при LED лентите почти не се отделя топлина при работа. Вие сте свободни да експериментирате както с формите, така и с цветовете. LED лентите се предлагат в невероятно разнообразие на цветове на светлината, а вие можете да прецените как да акцентирате със светлината. В допълнение е много важно да се отбележи, че този вид осветление се произвежда от екологично чисти материали. LED лентите са много добре защитени със силиконово покритие, това прави късото съединение невъзможно. С това осветление можете да осветите басейна си. Той ще изглежда така, сякаш сте го извадили от красив сън. Това ще е най-предпочитаното място за вечерни партита през лятото.

 

Необикновени идеи

За какво ще използвате LED лентите зависи само от вас. Те практически могат да бъдат приложени почти навсякъде. Дори можете да ги използвате, за да преобразите колата си. Само си представете колко прекрасно може да изглежда. Вие можете да използвате LED ленти с различен цвят, за да подчертаете различни силни страни на колата си. Автомобилът ви ще изглежда като част от реквизита на “Бързи и яростни”. Само си представете колко малко усилия ще ви коства да сложите LED лента на подходящите места. А сега си представете завистливите погледи на останалите шофьори.

Друга интересна идея, която може да ви е от полза, е да осветите аквариума си с LED лента. Вие наистина ще бъдете изненадани от добрите резултати. LED лентата може да има страхотно приложение и в хола ви. Можете да я поставите под дивана или канапето си. Това ще придаде невероятно модерен оттенък на цялата стая. Освен това, ще е наистина много приятна светлина, която създава стил и уют.

 

Празници с LED лента

Празниците вече са съвсем близо до нас. Това наистина е страхотно време от годината, което се свързва с вкусно ядене и много приказна светлина. Все пак няма да е добра идея да похарчите всичките си пари, за да платите сметката си за ток. В такъв случай е добре да изградите коледната и новогодишна украса изцяло от LED ленти. Можете да ги използвате както от вън, така и вътре. Те са напълно безопасни, така че няма за какво да се притеснявате. Дори домът ви да е покрит със сняг отново няма да имате повод за притеснение. Къщата ви ще е красиво осветена. LЕD лентата е добре изолирана и не отделя топлина.

Ако изберете да украсите интериора си с LED лента, можете наистина да се развихрите. Ще имате най-красивото коледно дърво, защото можете да изберете най-различни цветове на осветлението.