Какви забавни игри могат да играят децата?

Популярни

Чаша Старбъкс кафе

Страхотни рецепти за Starbucks кафе у дома

Независимо дали сте любители на кафето или не, не може да се отрече, че Starbucks е една от най-...

Поддържан автомобил БМВ

Поддържане на автомобила - наръчник за всеки шофьор

Поддръжката на автомобила може и да не е най-вълнуващото нещо, за което да мислите, но тя е от...

Начини да направите дома си по-енергийно ефективен

Независимо дали планирате да се преместите или в момента живеете в нов дом, има няколко начина...

Момиче с тениска с щампа

Как да подобрим представата за себе си и тялото си

Разработването на силен образ на тялото може да бъде трудна задача, особено ако сте в процес на...

деца играят в надуваем замък батут
5

Има много различни видове игри, които да играете с децата. Има настолни игри като Snakes and Ladder и игри с карти като Card memory. Има дори игри, които включват мотаене в стая с други хора. Тези игри са чудесни за изграждане на социални умения и увеличаване на речниковия запас на вашето дете.

Змии и стълба

Класическата игра на змии и стълби е пленила децата от поколения. Играта се предлага на пазара в различни части на света под различни имена, включително улеи и стълби в Съединените щати, както и змии и стрели в Индия. И в двата случая целта на играта е да се придвижите нагоре по дъската чрез хвърляне на зар. Първият играч, който достигне полето FINISH печели.

Игри с хартия

Игрите с хартия са чудесен начин да ангажирате децата в практически дейности. Те могат да насърчат езиковото развитие, да подобрят креативността и да развият новаторски мисловни умения. Някои забавни игри с хартия за деца включват класическата игра на шах.

Игра за памет на карти

Паметта на карти е игра, която включва обръщане на съвпадащи двойки карти. Тази игра е популярен избор сред децата, защото е забавна и предизвикателна. Това може да бъде чудесен начин да се научите на концентрация и също така може да помогне на децата да се научат как да работят с числа.

HangMan

Hangman има дълга и славна история. През 17-ти век се е наричал „Обредът на думите и живота“ и се е играл от затворници, изправени пред смъртно наказание. Въпреки привидно невинния си произход, учителите скоро се загрижиха, че играта може да предизвика негативни емоции у младите играчи. Всъщност някои дори го сравняват с линч. В наши дни все повече учители избират да използват удобни за деца версии на играта.

Таралежът Соник

Ако търсите забавни игри за деца, няма как да сбъркате с Sonic the Hedgehog. Той е 15-годишен син таралеж, който има супер сили. Той може да тича със скоростта на звука, да се свива на топка и да изпълнява „Spin Attack“, за да унищожи лошите. Sonic е хит сред децата от много години и се появява в много различни игри на Sega.

Големият брат на прасето Пепа

Big Brother на Peppa Pig е занимателна игра за деца. Върти се около прасето Пепа и нейния по-малък брат Джордж. Те са най-добри приятели. Един ден Пепа губи плюшеното си мече Теди и обвинява Джордж за това. По-късно Джордж получава наградата си и братята и сестрите продължават да играят заедно.

Спайдърмен игри онлайн 

Ако търсите игри, на които децата ще се забавляват, тогава трябва да опитате игри със Спайдърмен. Този супергерой има много игри за избор, включително игри с шофиране, игри със стрелба и много други. Тези игри са предназначени за деца от всички възрасти и са безплатни за игра онлайн. Много от тези игри също ви позволяват да тренирате умения за шофиране и скачане. Някои дори ви позволяват да изберете нивото на трудност.

Ако държите пък детето ви да се раздвижва, докато играе, може да заложите на детски батути. Те са достатъчно малки, за да успеят да се поберат на двора.