Градински ножици Fiskars за работа с една ръка

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Градински ножици Fiskars
2.9

Ако не съществуваха градинските ножици Fiskars живият плет щеше да е жива мъка. Посадихме, за да се отделим от съседите, да получим закътаност и уют в двора. Само че грижите по подрязването му се оказаха трудоемка и постоянна работа. Какви ли инструменти не пробвах, докато синът ми препоръча марката Fiskars, а не само я препоръча, но в една слънчева утрин се появи са малък пакет.

 

Вътре блестяха чисто нови ножици Fiskars, изглеждащи наистина красиво и солидно. Нямах търпение да ги пробвам, още повече че те се оказаха за работа с една ръка. Другата все щеше да ми потрябва – я цигара да запаля, я като звънне телефонът, да мога да работя и да говоря едновременно.

Fiskars си е Fiskars, още при първия опит показаха, че дръжките им са удобни, остриетата – безмилостни към подрязваното. Може би защото се вдъхнових, че вече и аз съм притежател на градински ножици Fiskars, първата сутрин работих като никога. Работата спореше, живият плет ставаше равен като английска ливада, в един момент се улових, че си подсвирквам с уста от удоволствие. Запалих, разбира се, цигара, не че толкова ми се пушеше, колкото да демонстрирам доброто си настроение и лекотата, с която се боравеше с Fiskars.

 

Освен всичко друго, оказваше се, че при ножиците Fiskars мога да използвам всичките си пръсти на ръката едновременно и че натоварването е нищожно в сравнение с другите видове ножици, които дотогава бях пробвал. Това намаляваше умората, увеличаваше удоволствието при рязането с Fiskars и нищо чудно, че тази сутрин отметнах толкова работа, за колкото обикновено не ми стигаше и цял ден.

 

Докато работех, разглеждах инструмента, нали не всеки ден бях виждал Fiskars. Изглеждаше повече от добре. Синът ми каза, че имало и заключващ механизъм. Когато не работиш с тях, да не могат да се отварят. Защото всичко се случва, може да попаднат в ръцете на дете и прочее. За всичко бяха помислили произвеждащите Fiskars и аз наистина се почувствах благодарен, на тях и на сина.

 

Само едно нещо липсваше, телефонът ми в джоба не звънеше. А ми се искаше сам да си се полюбувам – в едната ръка с Fiskars, в другата – стиснал телефона. Пък и нали, ако ми се обадеха, първо щяха да попитат какво правя. Как какво? Подрязвам живия плет, щях да отговоря. Синът ми донесе градински ножици Fiskars и тъкмо ги изпробвам. Ще попитат как е? Ще отговоря – прекрасно! Сякаш само ножици Fiskars са ми липсвали до днес, ама де да съм го знаел.