Защо да ползваме BB крем?

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

bb крем
2.9

От все повече реклами чуваме за BB крем. Този продукт набира бързо много последователи на нашия пазар. BB крем или известен още като Blemish Balm Cream всъщност представлява балсам за покритие на недостатъците по кожата на лицето.

Негова родина е Германия и всъщност той не е чак толкова нов продукт. Създаден е през 1960г, но със съвсем различно приложение от днешното. Използвал се е за лекуване на белези в следствие намеса с лазерна хирургия.

Неговата световна популярност се дължи на жените от Южна Корея. Те са се възползвали от мултифункционалността на BB крема, като са го превърнали в едно прекрасно допълнение към козметиката за всяка дама. Първоначално известни актриси са го употребявали, за да поддържат порцеланово гладките си лица, което е довело до масов интерес към продукта от обикновените жени.

Производството на BB крем е една голяма индустрия в източните страни като се счита и до ден днешен, че най-добрите кремове се произвеждат именно там. Световният интерес, съвсем логично, го извежда и на нашия пазар. Тук все още не е много ясно, защо ни е необходимо да ползваме BB крем и какви са неговите плюсове.

Не случайно се нарича мултипродукт. Той съчетава успешно функциите на няколко вида от известните ни козметики. Можем да твърдим, че BB кремът е 5 в 1. Има успокояващо действие за чувствителната кожа, подхранва и хидратира лицето. Във формулата му има компонент - основа за грим и съответно избирайки го няма да Ви се наложи да използвате допълнителна такава. UV филтрите отлично заместват слънцезащитни кремове. Заличава леки несъвършенства по лицето и така спестява нанасянето на фон дьо тен.

BB кремът е изключително предпочитан от жените за тяхното ежедневие. Неговата комплекстност ги улеснява и съкращава времето за поддръжка на перфектния им вид. Няма нищо по естествено за дамите, от това да полагат непрестанни грижи за лицата си всеки ден. Когато е създаден такъв прекрасен продукт да ги улесни, защо да не се възползват от него?

BB кремът се нанася изключително лесно. Не са ви необходими никакви четки и тампончета, а единствено вашите пръсти, като го разнасяте равномерно по цялото лице си. Неговата формула е така създадена, че се абсорбира много добре от кожата, защитава я и тя изглежда свежа през целия ден.

Като недостатък можем да посочим малкото цветова гама, която предлага BB кремовете. Обикновено са в два нюанса и дами с по-светъл или по-тъмен тен не биха могли да се възползват от тях и ще се окажат разочаровани от продукта.

Козметичната компания Faberlic е разработил BB крем обогатен с кислород, който е изключително нужен на кожата ви. Доверявайки се на техните продукти ще имате гарантирани и добри резултати.