Търсите 3D декоративни панели? Ето какво трябва да знаете за тях

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

3D декоративни панели
5

Живеем в общество, където социалния контакт е важен и често каним приятелите и семейството в дома си, за това и трябва вашето пространство да изглежда впечатляващо. 

Стая, с празни стени, придава скучен вид и поради тази причина не успява да създаде никакво впечатление. Лампериите могат да направят жилищния ви апартамент и офис да изглеждат по-светли и просторни с аура на елегантност и изтънченост.

Ламинираните стени отдавна заемат специално място в интериорния дизайн, а 3D декоративните панели се радват на голям интерес и търсене, заради отличната им способност да се добавят към декора на всяко място. Това е много удобен вариант за разкрасяване на интериора, както и на екстериора. Можете да подобрите очарованието на вашето лично и бизнес пространство с минимални усилия. Триизмерните декоративни панели са произведени в текстурирана форма с повтарящи се дизайни за създаване на определен модел на светлина и сянка при използването на подходящо осветление. Текстурираните 3D декоративни панели намират широко приложение, като освен за подобряване на стените, те могат да се използват и за превръщане на тавани, мебели, камина и други във фокусна точка.

Независимо дали става дума за ново строителство или за обновяване на стари, повечето собственици на къщи, архитекти и дизайнери избират 3D панелите. В случай, че за първи път чувате за тях, в тази статия заедно с консултантите от магазин за 3D декоративни панели Лерос ще ви запознаем малко по-отблизо с тях.

Защо 3D декоративни панели?
Те проектират чудо и осигуряват най-доброто решение за декориране. Това е крайно необходимо, за да направите вашия хол или офис топъл и гостоприемен. Освен това можете да скриете недостатъците на стените, да направите стени впечатляващи и да им осигурите защита.

Къде могат да се използват?
3D декоративни панели могат да се използват навсякъде в домове, офиси, ресторанти, хотели, клубове, казина, болници и за всякакви други лични или търговски пространства, с цел да подобрите дизайна по по-лесен и елегантен начин.

Видове, които можете да използвате за украса на интериора 

3D декоративни панели се предлагат в много разновидности въз основа на основния материал, използван при тяхното производство, включително:

  • Гипсови панели: те се радват на голяма популярност заради способността им да се изработват във всякаква форма и структура. Изработени от висококачествен гипс, те се използват най-добре за офиси, дневни и спални, но не и за балкони, където възможността за проникване на влага е много голяма. Те също са лесни за инсталиране и осигуряват красива атмосфера с осветление.
  • От дърво: Те са изработени от естествени дървени стърготини, задвижвани от 3D оптика. Когато искате да придадете традиционен вид на вашия интериорен дизайн, тези панели могат да представят уникални декоративни характеристики.
  • MDF : Произведени с помощта на влакнести плочи и смоли със средна плътност, те осигуряват отлична възможност за вътрешна декорация за жилищни и търговски обекти. Те са относително евтини и могат да бъдат боядисани за подобряване на външния вид.
  • Кожени: Изработени от кожа, тези панели са скъпи. Можете да ги използвате за декориране на всекидневни, спални за създаване на луксозна обстановка.
  • Бамбукови: Идеални са, когато има бюджетно ограничение. Тези екологични панели са много леки и могат да внесат част от природата във вашата спалня, хол и т.н.
  • От плат: Те са много меки и се нуждаят от специални грижи. Изработени са от скъпи материали. Предлагат се под формата на плочки и се използват главно за интериорна декорация на офиси, луксозни ресторанти, казина и нощни клубове и др.
  • PVC : Те са нов вид панели, които се произвеждат от PVC и могат да се прикрепят към вътрешните стени чрез залепване. Те са леки, достъпни и могат да бъдат боядисани или лакирани, за да засилят цялостния чар.
  • Стъклени: Изработено от закалено стъкло, те са скъп вариант за облицовка на стени. Те са идеални за офиси за облицовка на стени и определяне на пространства.
  • Метални: Те също са скъпи, но може да се използват и в дневни и офиси, за създаване на специална атмосфера чрез комбиниране на метален блясък с осветление.

Инсталирането не е проблем
3D декоративни панели се предлагат като плочки с определени геометрични форми. Уверете се, че стената има обикновена гладка повърхност. Нанесете препоръчаното лепило върху гърба на плочките и ги залепете към стената, като се грижите за дизайна. 

Поддръжката също е лесна
3D декоративни панели са много лесни за поддръжка. Отстраняването на прах от повърхността с помощта на мека кърпа и почистването със сапун и вода помага да запазят своя чар в продължение на много години.

3D декоративните панели имат много предимства. Те са:

  • Достъпни и привлекателни
  • Издръжливи
  • Добавят елегантност
  • Осигуряват изолация и защита