Какво прави японските климатици по-добри от останалите на пазара?

Популярни

кремация на домашни любимци

Всичко за кремацията на домашни любимци от А до Я

Кремация на домашни любимци… какво представлява тази процедура и защо се налага на стопаните на...

какво да подарим на бебе

 Какво да подарим на бебе?

Появата на нов член в семейството е прекрасен повод за радост и празник не само за родителите,...

Защо да изберем ЛЕД огледала за банята си?

Огледала с LED осветление? Защото е практично, щадящо и най-вече комфортно.

макси рокли

Съвети как да изберем макси рокли

Обичате ли роклите?

лодки под наем Гърция

Защо да прекарате ваканцията си на яхта в Гърция

Безброй острови, невероятни кристално чисти води, незабравими залези ...

4.3

Климатикът е дългогодишна инвестиция, която изисква дълъг размисъл преди взимането на окончателно решения за покупка. Познаването на техническите показатели на системите е важна необходимост за осъществяването на разумен избор. За много от домакинствата цената е основен мотив, но не бива да бъде определящ за вас, в случай, че държите направената инвестиция да ви се възвърне с годините.

Японските климатици са точният избор за потребители, които държат на първокласното качество. Уредите дължат световната си популярност на високата икономичност, надеждност и отлични технически характеристики. По-голямата част от японските климатици са снабдени с функции за пречистване на въздуха в помещението от прах, бактерии и болестотворни организми, както и способи за улавяне на неприятни миризми.

Японските климатици са инвенторни, което се обуславя от факта, че ниският разход на енергия се осъществява чрез инвенторни системи. Чрез тях управлението на уреда е по-интелигентно и разхода за електроенергия спада.

COP е съкращение от английския термин Coefficient Of Performance и се превежка като коефициент на трансформация. Обозначава използваната и придобитата енергия. В случай, че стойността на показателя е под 4.00, това говори, че климатикът не е мощен и енергийно икономичен. С увеличението на мощността, обаче, COP пада. Стойността на този показател при първокласните японски климатици надвишава 5.00, с което по-високата им цена се балансира от по-ниския енергиен разход.

TOSHIBA, NATIONAL, FUJITSU, DAIKIN, MITSUBISHI са все високотехнологични компании. Техните уреди са снабдени с “умни” технологии за самодиагностика и защита, с които се избягва неправилната експлоатация, претоварване и други ситуации, пораждащи риск за човешкото здраве. Могат да бъдат употребявани в продължение на дълги години, а рискът от дефект в тази група е изключително малък. Икономията на електричество на японските климатици е клас ( A+), ( A+++) а качеството и цената са в отлично съотношение.

MITSUBISHI е високо иновативен производител и е свидетелство за японския технологичен ум. Японските климатиците на производителя притежават функция, която позволява вертикалното и хоризонталното регулиране на въздушния поток, доставяйки оптимално потребителско преживяване.

FUJITSU е гигант в областта на технологиите, с чиито климатици можете да се сдобиете на разумна цена, в замяна на отлични характеристики. Марката у нас се ползва с доверието на потребителите, заради проверените през годините качества на уредите.

Японските климатици DAIKIN намират своето място сред най-купуваните в глобален мащаб. Тяхното име се свърза с върхови иновативни технологии и неоспоримо качество. Уредите на марката се характеризират с неповторими възможности за овлажняване и вентилация на въздуха в помещението, с които създават чудесен домашен уют.

Японски климатици под марката TOSHIBA също са символ на иновативни технологии. Както FUJITSU са предпочитан избор за хиляди български домакинства.

Дори да закупите първокласен уред, той също може да се повреди по-рано от очакваното, ако неговият монтаж е извършен непрофесионално. Първокласно обслужване според световните стандарти можете да си гарантирате с покупката на японски климатик от онлайн магазина на Алимар Клима. Помислено е и за тези от вас, чиито бюджет е ограничен – в сайта на фирмата ви очакват рециклирани японски климатици на неустоими цени.