Какви са най-добрите щори за спалнята

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Прозорец с ролетни щори
5

Чудите се какви щори да изберете за вашата спалня? Изборът ви зависи от това, колко светлина искате да влиза в тази стая. Ако искате тя да бъде по-малко, за да бъде по-спокоен вашия сън, то помислете за такива, които ще блокират влизащата отвън светлина.
С помощта на експертите в търговията с щори от Curtains.bg сме ви подготвили кратко ревю с най-добрите модели за спалнята.

  • Blackout щорите са перфектни, ако искате вашата спалня да бъде възможно най-тъмна. Това са специални ролкови щори, които имат и странични канали от всяка страна на рамката на прозореца, които блокират изцяло влизащата отвън светлина.
  • Щори Дует – Те също предлагат идеална защита от светлината за вашата спалня, но без касети и странични канали. Тъканта, от която са изработени не покриват изцяло прозореца и така се получават малки празнини от всяка страна. Една от екстрите на дуетните щори е тяхната опция за спускане отдолу нагоре. Така те ви предоставят възможността да остане покрита само долната част на прозореца и така вашата спалня да запази своята неприкосновеност, а в горната отворена част да прониква слънчевата светлина.
  • Римски щори - Те също са много добър избор за блокиране на светлината, но просто когато ги поръчвате се убедете, че са изработени от Blindout материя.
  • Вертикални щори - Това не е много добър избор, ако искате повече тъмнина в спалнята, но ако изберете Blindout модел, те също могат да свършат доста добра работа. Така светлина ще прониква през пролуките между лентите и между релсите и щорите.
  • Дървени венециански щори - Подобно на вертикалните, те не са най-доброто средство за блокиране на светлината, тъй като тя преминава през пролуките между ламелите и през дупките, през които преминава въженцето им за регулиране. Ако ви харесва този стил и за да си осигурите по-добра защита от светлината заложете на дървените венециански щори.
    Те са проектирани специално за спални. Няма дупки в ламелите и те се прилепят плътно една до друга, за да намалят количеството на светлина, която влиза в стаята.

Надяваме се, че с това наше кратко ревю сме ви помогнали да изберете, най-добрите щори за вашата спалня, защото както всички знаем, добрият нощен сън е гаранция за нашето благополучие.