Часовници Chronoswiss немската прецизност

Популярни

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

В света на луксозните парфюми, Bulgari се откроява като емблематична марка, известна със своята...

наргиле за пушене

6 често срещани грешки, които новаците допускат при ползване на наргиле

Всеки, който тепърва открива наргилето, допуска грешки при използването му.

5

Днес живеем във време и свят, където всички ние приемаме всичко за даденост. Едно от нещата, които приемаме по този начин е именно времето. Времето сега е нещо обикновено за нас, но само си представете... свят без време, тогава ще трябва да разчитаме единствено и само на слънцето, за да се ориентираме в коя част на деня се намираме.

Без нещо, което да измерва времето, няма да има графици, задачи по часовe, a  може би ще бъдем по-щастливи. Но за добро или лошо, ние сме успeли да измислим нещо, което да отмерва времето ни, и това е часовника. Един от хората вярващи сляпо във времето и в това, че то трябва да се отмерва по възможно най – точен начин е Gerd-R. Lang, основателя на Chronoswiss. Това е фирма, занимаваща се с изработката и реализацията на едни от най – добрите и точни часовници. Фирмата до толкова е погълната от това да отмерва времето с красивите си чаовници, че дори и слогана на Chronoswiss е:

 

„Времето е подарък”

 

 Може би от Chronoswiss искат да ни кажат, че след като сложим на ръката си техен часовник, времето ни е подарък от тях. Колкото и странно да звучи, часовниците на Chronoswiss не са с произход от Швейцария, въпреки  swiss в края на името. Chronoswiss са създадени от поданиците на една държава, чиято нация се слави в цял свят с изключителната си точност, това е Германия. Фирмата за часовниците Chronoswiss се появява на бял свят през 1983 година в Мюнхен, Германия. Въпреки че фирмата е немска, те използват 100% единствено и само швейцарски части за часовниците си. През 1988 година пускат на пазара първия си часовник. Часовника е механичен, носи всички послания от Gerd-R. Lang, той е комбинация от много и невероятни неща. Той е визуално перфектен, дори и най – големите критици в света на часовникарите са единодушни, че това са едни от най – красивите часовници от висок клас. Часовниците на Chronoswiss са изцяло ръчна изработка, всеки един от тях минава лично през Gerd-R. Lang. Лично той се подписва на всяка една кутия, за да удостовери, че този часовник може да излезе на пазара. Качественият контрол е абсолютно безкомпромисен, на пазара излиза само най – доброто. Gerd-R. Lang никога не е държал на количеството, той се интересува единствено и само от качеството. Може би и за това от фирмата излизат само около 7000 броя часовника Chronoswiss на година. Тези около 7000 броя часовника се разпространяват в цял свят и търсенето им от платежоспособни персони е огромно. Въпреки търсенето и многократните молби към Gerd-R. Lang да повиши количеството на произведени часовници, той не се поддава и продължава да пуска само този огранчен брой от около 7000 часовника. Gerd-R. Lang казва, че само по този начин ще може да гарантира безкомпромисното качество на неговите прекрасни часовници от най – висок клас.