Часовници Chronoswiss немската прецизност

Популярни

Замислено пълно момиче

Как пълните момичета да се обличат красиво?

Ако имате наднормено тегло, това не означава, че не можете да изглеждате прекрасно!

Как да изберете най-добрата акумулаторна пръскачка

За всеки един градинар най-големият проблем са вредителите и плевелите.

PR специалисти обсъждат стратегия

Липсата на маркетинг и PR специалисти в България

Маркетинговата, рекламната и PR индустрията са изправени пред сериозен недостиг на кадри, заради...

Какво представлява дизеловото гориво за земеделие?

Червеният дизел, известен като дизелово гориво за земеделие, е популярно гориво, използвано...

усмихната жена седнала на диван с лаптоп в скута

Как да бъдете уважавана жена на работното място?

Независимо дали сте отговорна за копирната машина или за екип от служители, с абсолютна...

5

Днес живеем във време и свят, където всички ние приемаме всичко за даденост. Едно от нещата, които приемаме по този начин е именно времето. Времето сега е нещо обикновено за нас, но само си представете... свят без време, тогава ще трябва да разчитаме единствено и само на слънцето, за да се ориентираме в коя част на деня се намираме.

Без нещо, което да измерва времето, няма да има графици, задачи по часовe, a  може би ще бъдем по-щастливи. Но за добро или лошо, ние сме успeли да измислим нещо, което да отмерва времето ни, и това е часовника. Един от хората вярващи сляпо във времето и в това, че то трябва да се отмерва по възможно най – точен начин е Gerd-R. Lang, основателя на Chronoswiss. Това е фирма, занимаваща се с изработката и реализацията на едни от най – добрите и точни часовници. Фирмата до толкова е погълната от това да отмерва времето с красивите си чаовници, че дори и слогана на Chronoswiss е:

 

„Времето е подарък”

 

 Може би от Chronoswiss искат да ни кажат, че след като сложим на ръката си техен часовник, времето ни е подарък от тях. Колкото и странно да звучи, часовниците на Chronoswiss не са с произход от Швейцария, въпреки  swiss в края на името. Chronoswiss са създадени от поданиците на една държава, чиято нация се слави в цял свят с изключителната си точност, това е Германия. Фирмата за часовниците Chronoswiss се появява на бял свят през 1983 година в Мюнхен, Германия. Въпреки че фирмата е немска, те използват 100% единствено и само швейцарски части за часовниците си. През 1988 година пускат на пазара първия си часовник. Часовника е механичен, носи всички послания от Gerd-R. Lang, той е комбинация от много и невероятни неща. Той е визуално перфектен, дори и най – големите критици в света на часовникарите са единодушни, че това са едни от най – красивите часовници от висок клас. Часовниците на Chronoswiss са изцяло ръчна изработка, всеки един от тях минава лично през Gerd-R. Lang. Лично той се подписва на всяка една кутия, за да удостовери, че този часовник може да излезе на пазара. Качественият контрол е абсолютно безкомпромисен, на пазара излиза само най – доброто. Gerd-R. Lang никога не е държал на количеството, той се интересува единствено и само от качеството. Може би и за това от фирмата излизат само около 7000 броя часовника Chronoswiss на година. Тези около 7000 броя часовника се разпространяват в цял свят и търсенето им от платежоспособни персони е огромно. Въпреки търсенето и многократните молби към Gerd-R. Lang да повиши количеството на произведени часовници, той не се поддава и продължава да пуска само този огранчен брой от около 7000 часовника. Gerd-R. Lang казва, че само по този начин ще може да гарантира безкомпромисното качество на неговите прекрасни часовници от най – висок клас.