Какви часовници предпочитат да носят звездите

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Baby-G на Casio
4.3

Часовниците са отдавна вече не се използват само за отмерване на времето. Те изпълняват и друга функция – на модни аксесоари, които разкриват вкуса на своя притежател. В тази връзка изборът на конкретен марков продукт е от особено значение, защото разкрива много подробности,  а всеки би желал да се представи във възможно най-добра светлина пред околните. Това какво харесват звездите понякога влияе и на нашите предпочитания, защото популярните личности имат престиж в обществото и много хора искат да им подражават. Лейди Гага е едно от популярните лица в шоубизнеса през последните години. Тя  стана известна до голяма степен с уникалния си стил на обличане. Затова е интересно и какъв часовник е избрала да носи. Оказва се, че това е продукт от серията Baby-G на Casio.

Вероятно много дами след като са видели такъв часовник на ръката й са пожелали да си закупят именно него. Модните предпочитания на звездите се отнасят не само до тяхното облекло, но и до техните часовници. Те трябва да допълват добре цялостната визия. Рап певецът Кейни Уест пък е предпочел модел от серията G-Shock. Даница Патрик носи на ръката си елегантния дамски модел на Tissot от серията T Race. Като пилот на спортен автомобил тази дама предпочита модел, който е елегантен отвън, но същевременно е изключително здрав и модерен в технологично отношение.  Моделите от тази колекция на Tissot  се отличават със стъклата си от сапфир-кристал, които са изключително устойчиви на надрасквания. Много от тях са хронографи и имат добра степен на водоустойчивост. Като се прибави и фактът, че са произведени в Швейцария, то на практика става ясно защо тази популярна дама е избрала именно такъв продукт.

В филма от тази година „Тежка сватба” актьорът Робърт де Ниро носи на ръката си дигиталния Casio W96H-1AV. Той е с втора часова зона, хронометър, мулти аларма, автоматичен календар и водоустойчивост от 5 бара. Атлетът Нийл Мадокс пък се е спрял на G-Shock GD100-1B. Този часовник е с водоустойчивост от 20 бара, удароустойчив е, има още световно време, 5 независими една от друга аларми, хронометър, таймер за обратно броене и напълно автоматичен календар. Във  новия филм „Капитан Филипс”  Том Ханкс носи Casio G-Shock DW6900-1V. Той има електро-луминисцентно осветление, хронометър, егечасов сигнал, автоматичен календар. Сред предимствата му е и добрата му устойчивост на влиянието на водата.

Изброяването на всички тези продукти и техните притежатели разкрива факта, че те търсят високотехнологични часовници със съвременен облик и множество възможности. Притежателите им са ангажирани хора, с чести изяви в обществото. Техният избор донякъде е пример и затова е важно да се подчертаят техните предпочитания. Всеки от часовниците е марков и достатъчно здрав, за да работи дълго и безупречно всеки ден за дълго време.