Какви часовници предпочитат да носят звездите

Популярни

Zaedno.bg подкрепя участника в hosting SEO състезанието на Jump:
"Защо избрах хостинг в Jump?"

малко коте се радва на котешка храна

Разлика при котешка храна за малки котета и големи котки

Първата година от живота на котето е изпълнена с интензивен растеж.

много пари от кредит

Как да погасим няколко бързи кредита, разказват от CashCredit

Никой не е застрахован от финансови катаклизми и на много хора се е случвало да...

модерна кухня по поръчка изработена за клиент

Изборът на кухня по поръчка ви дава възможност наистина да развихрите въображението си

Днес ще си говорим за интериорен дизайн – знаем много добре колко много от вас се вълнуват от...

Купчина с левови банкноти

Защо банките отказват заеми и как да го избегнем?

За да получите заем, не винаги се нуждаете от голям пакет документи, които да докажат вашата...

системи за пренос на насипни материали

Какво представляват системите за пренос на насипни материали и къде намират приложение?

Снабдяване на работния процес с необходимите суровини и материали е от ключово значение за...

Baby-G на Casio
4.3

Часовниците са отдавна вече не се използват само за отмерване на времето. Те изпълняват и друга функция – на модни аксесоари, които разкриват вкуса на своя притежател. В тази връзка изборът на конкретен марков продукт е от особено значение, защото разкрива много подробности,  а всеки би желал да се представи във възможно най-добра светлина пред околните. Това какво харесват звездите понякога влияе и на нашите предпочитания, защото популярните личности имат престиж в обществото и много хора искат да им подражават. Лейди Гага е едно от популярните лица в шоубизнеса през последните години. Тя  стана известна до голяма степен с уникалния си стил на обличане. Затова е интересно и какъв часовник е избрала да носи. Оказва се, че това е продукт от серията Baby-G на Casio.

Вероятно много дами след като са видели такъв часовник на ръката й са пожелали да си закупят именно него. Модните предпочитания на звездите се отнасят не само до тяхното облекло, но и до техните часовници. Те трябва да допълват добре цялостната визия. Рап певецът Кейни Уест пък е предпочел модел от серията G-Shock. Даница Патрик носи на ръката си елегантния дамски модел на Tissot от серията T Race. Като пилот на спортен автомобил тази дама предпочита модел, който е елегантен отвън, но същевременно е изключително здрав и модерен в технологично отношение.  Моделите от тази колекция на Tissot  се отличават със стъклата си от сапфир-кристал, които са изключително устойчиви на надрасквания. Много от тях са хронографи и имат добра степен на водоустойчивост. Като се прибави и фактът, че са произведени в Швейцария, то на практика става ясно защо тази популярна дама е избрала именно такъв продукт.

В филма от тази година „Тежка сватба” актьорът Робърт де Ниро носи на ръката си дигиталния Casio W96H-1AV. Той е с втора часова зона, хронометър, мулти аларма, автоматичен календар и водоустойчивост от 5 бара. Атлетът Нийл Мадокс пък се е спрял на G-Shock GD100-1B. Този часовник е с водоустойчивост от 20 бара, удароустойчив е, има още световно време, 5 независими една от друга аларми, хронометър, таймер за обратно броене и напълно автоматичен календар. Във  новия филм „Капитан Филипс”  Том Ханкс носи Casio G-Shock DW6900-1V. Той има електро-луминисцентно осветление, хронометър, егечасов сигнал, автоматичен календар. Сред предимствата му е и добрата му устойчивост на влиянието на водата.

Изброяването на всички тези продукти и техните притежатели разкрива факта, че те търсят високотехнологични часовници със съвременен облик и множество възможности. Притежателите им са ангажирани хора, с чести изяви в обществото. Техният избор донякъде е пример и затова е важно да се подчертаят техните предпочитания. Всеки от часовниците е марков и достатъчно здрав, за да работи дълго и безупречно всеки ден за дълго време.