Bluetooth часовниците заместват мобилния телефон

Съобщение за грешка

  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1442 of /home/kcukcxos/domains/zaedno.bg/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1442 of /home/kcukcxos/domains/zaedno.bg/public_html/includes/bootstrap.inc).

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Bluetooth часовник
2.9

Технологията се развива с невероятна скорост и днес с всеки изминал ден ние виждаме някакво новo и иновативно приспособление да удря пазара. Едно такова приспособление е Bluetooth часовник и това е нещо, което всъщност никой не е предвиждал доскоро. Часовниците с ID дисплей показват идентификация на обаждащия се телефонния номер на входящо повикване от мобилния телефон, когато часовникът е синхронизиран с телефона предварително. Можете също да използвате това в допълнение на Bluetooth слушалки, за да отговаряте на повикването от часовника. Какво означава това - че можете да погледнете кой ви търси и дори да вдигнете без дори да поглеждате или докосвате мобилния си телефон. Дали това е просто мързел или невероятна полза от технологията е отворен въпрос за дебат, но това, което е сигурно, е, че това е функция, която е присъствала само във фантастичните филми и книги на отминалите десетилетия. Има няколко такива часовници на разположение в различни онлайн портали за пазаруване и някои магазини, като всички те функционират с Bluetooth 2.0 технология, така че определено ще бъдат съвместими с мобилните телефони, които се произвеждат в момента.

Тези технологични джаджи като часовниците с Bluetooth не са и скъпи, като можете да намерите такъв на марката ThinkGeek за по-малко от 100 долара или по-точни за $79. Този модел може да изглежда като обикновен аналогов часовник на пръв поглед, но има малък 96x16 пиксела OLED екран в долната част на часовника, който всъщност показва името на лицето, което се обажда на мобилния ви телефон. Очевидно е, че ще трябва първо да се синхронизира този часовник с вашия мобилен телефон. Ще видите също така символ на текстово съобщение на часовника, когато получавате текстово съобщение на телефона си. Имате възможност също да заглушите звъненето на телефона направо от самия часовник. Като изключим, че тези модели имат акумулаторна батерия и устройство за зареждане, те всъщност изглеждат като обикновен ръчен часовник.

Още една марка, която предлага същите функции е MobileWear Bluetooth часовници, с възможност за избор между кожена каишка или метална верижка. Той е малко по-скъп от ThinkGeek, но този часовник всъщност вибрира при входящо повикване и след това ви показва името или номера на обаждането на малък OLED дисплей. Можете дори да заредите батерията чрез USB порт или универсален адаптер, като тази батерия ще издържи около 5 - 7 дни с едно зареждане. Циферблатът на часовника е направен от минерално стъкло и дори е водоустойчив до 3 фута. Този MobileWear Bluetooth ще ви струва около $ 99.

Не трябва да се изпуска и часовника Sony Ericsson MBW-150 Classic Bluetooth Watch. Той не само разполага с всички функции, които посочените по-горе часовници притежават, но можете да използвате този часовник да изпратите разговори до вашата гласова пощенска сметка, също можете да контролирате възпроизвеждане на музика с помощта на това страхотно устройство. Освен това, можете дори да промените силата на звука с помощта на малък бутон за контрол на звука отстрани на часовника. Има допълнителна функция, която ви позволява автоматично да синхронизирате часовника с вашия мобилен телефон с натискането на един бутон, докато Bluetooth на телефона е включен. Дори няма нужда да докосвате телефона си за тази цел. Часовникът изглежда абсолютно фантастично и струва около $ 99.

След внимателно търсене вие определено ще намерите още много такива часовници. Има и големи, и много по-малки компании, които правят такива джаджи, които за вбъдеще вероятно ще навлизат още по-масово в живота ни.