Елегантен хотел в Пампорово, където да отдъхнете истински!

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

4.65

Отдих в Родопите звучи като идеалният начин за прекарва и трябва да знаете, че наистина е! Тук ще си отдъхнете подобаващо по всяко едно време в годината, просто защото планината винаги е перфектното място за разпускане. Тук през зимата ще се радвате на великолепни бели пейзажи и весели мигове по заснежените писти. Лятото пък ще е изпълнено с разходки по най-различни пътеки, които ще Ви разкрият красотата на природата. А на място като Пампорово ще успеете да съчетаете това и с истински комфорт. Защото в курорта има страхотни кътчета, които ще успеят да задоволят нуждата Ви от комфорт!

 

Стилна обстановка, в която да разпуснете!

 

Ако спокойствие, добро разположение и комфорт са трите неща, които са Ви достатъчни, за да си прекарате добре, то определено трябва да се настаните в Хотел „Росица“ в Пампорово. Защото това е мястото, където ще откриете елегантна обстановка и отлично обслужване. Стаите пък са обзаведени наистина стилно и ще Ви предложат необходимите удобства, че да се почувствате наистина на мястото си!

 

Условията, които един отличен хотел в Пампорово ще предложи!

 

Комфортните условия са сред най-важните условия за доброто прекарване на почивните дни! Спирайки се на елегантно място като Хотел „Росица“ в Пампорово просто няма как да сбъркате, защото това е кътче, където ще бъде отговорено на всяко Ваше изискване! Помещенията са уютни, на разположение са всякакви екстри, а има и доста допълнителни удобства.Такова е например ресторантът. Възможността да се насладите на отличната му кухня не е за изпускане.

 

Отдъхнете пълноценно в Пампорово!

 

Храната и комфортът обаче не са всичко! Разбира се, Пампорово ще успее да Ви предложи доста приятни развлечения, на които да се отдадете. Но и в хотела също ще откриете приятни начини за разпускане. Да се отпуснете сред бълбукащата вода в джакузито например ще е сред приятните начини за отдих. СПА центърът също няма да Ви разочарова, имайки предвид разнообразието от масажи и съоръжения, което предлага!

 

Ваканцията може да бъде наистина страхотна, стига да изберете страхотно място, където да я прекарате. Да, Пампорово ще е чудесна дестинация за отдиха Ви, но нужно ще е да се спрете и на добър хотел. Вече знаете кое е мястото, което ще се постарае да удовлетвори всичките Ви желания, така че нужно е просто да резервирате подходящо помещение и да стегнете куфарите. За всичко друго ще се погрижат Хотел „Росица“ и най-добрият родопски курорт!