Хотел-ресторант със собствен рибарник!

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Хотел-ресторант "Рибарникъ", Малко Търново
5

Очаровани ще останете от условията, които Хотел-ресторант „Рибарникъ“ край Малко Търново ще Ви предложи. Той се наслаждава на чудесно разположение в красивата Странджа планина. Разположението е удобно и по друга причина – на десет километра от Вас ще е Малко Търново, а на шестдесет – Бургас. Тук ще се радвате на пълно спокойствие и обстановка, подходяща както за отдих, така дори и за бизнес срещи и мероприятия. За да се чувствате напълно комфортно, предвидени са отлични условия за настаняване. Определено ще останете впечатлени и от вкусната храна, която ще Ви бъде сервирана.

Великолепни условия за отдих край Малко Търново

Доста са причините, по които можете д се спрете на това чудесно място за отдих. Разположението му е едно от най-големите предимства, защото то ще Ви осигури възможността да се наслаждавате на дни, прекарани сред природата, спокойствието и красотата ѝ. Определено ще Ви допадне и това, че ще бъдете подслонени в изключително комфортни помещения! Всяко от тях ще се погрижи за комфорта Ви, предоставяйки Ви нужното за целта! Ще обикнете гледката, която ще се открива от терасата Ви.

Вкусните ястия, на които ще се радвате В ресторанта на комплекс „Рибарникъ“

А ако наистина предпочитате да прекарвате времето си на открито, то можете да се насочите към великолепната лятна градина на ресторанта. Тя е свежа и зелена, а насред красотата ѝ ще опитате и някои доста вкусни ястия. Храната е едно от нещата, на които тук се държи изключително много. За това тя винаги бива приготвяна с най-пресните и качествени продукти. А, както подсказва и името на Хотел-ресторант „Рибарникъ“ край Малко Търново, това е място, което предлага и разнообразно рибно меню.

Най-модерният рибарник у нас е част от този невероятен хотел

Всъщност, хотелът е горд собственик на рибарник, посочван като най-съвременния у нас. Тук биват отглеждани различни видове риба. Можете да бъдете напълно сигурни, че тази, която ще Ви бъде сервирана в ресторанта е съвсем прясна, защото е взета именно от рибарника. В него отглеждани биват американска пъстърва, есетрови и шаранови риби, но определено най-голям интерес със своя характерен жълт цвят предизвиква японската пъстърва.

Чудесни са условията, в които ще Ви посрещне и настани този очарователен странджански хотел. Приятната обстановка и удобствата ще Ви накарат да се отпуснете, а неустоимата храна ще направи почивката и едно същинско кулинарно приключение.