Смолян и автентичната атмосфера на Родопа планина

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

4.65

Ваканцията е време, което отделяме за нещата, които обичаме. Това са миговете, посветени на това да правим себе си щастливи. Много хора избират да прекарат ваканцията си в екскурзии и почивки на интересни и красиви места. Това всъщност е сред най-приятните начини за разпускане.  Да посетите и разгледате някое градче или китно местенце, за което сте си мислили от много време насам, ще Ви донесе много радост и удовлетворение. А и у нас има толкова много прелестни места и градове, които сигурно не сте виждали. Една от тези чудесни дестинации е Смолян.

Смолян – една чудесна дестинация за почивка

Южният град е едно местата, в които се усеща особена атмосфера. За това естествено допринася и прелестта на Родопа планина. От Смолян ще се любувате на великолепни гледки, а и възможностите за приятна разходка из най-дивната планина у нас, наистина не е за изпускане. Освен с красотата си, градът е известен и с огромното си гостоприемство. Тук всеки ще бъде посрещнат с усмивка, а за него вратите си ще отворят заведения, къщи и хотели. В действителност тук съвсем няма да се затрудните при откриването на място, където да отседнете. Своите уютни стаи ще Ви предложи например Хотел-механа „Чаршията“ в Смолян.

Хотелът, предлагащ Ви комфорт в традиционен родопски стил

Потопени в атмосферата на Родопите ще се отдадете на наистина вълнуващо преживяване. На дивни гледки и приказни пейзажи ще се любувате от тук. А дори и настаняването Ви в хотел може да носи духа на традицията. Приветливият Хотел-механа „Чаршията“ в Смолян ще Ви потопи в автентична обстановка и атмосфера, характерна а родопския стил. Помещенията тук очароват с уюта си. Те ще Ви осигурят и различни удобства. Тук няма как да не се почувствате предразположени. Ще се отпуснете, защото няма да усетите, че не сте у дома – толкова приятно ще Ви бъде. А и механата ще се погрижи за доброто Ви изкарване. Тук сервирани ще бъдат какви ли не вкусни ястия от българската кухня. Това не е за подценяване – вкусната храна също ще допринесе за приятните емоции.

Ваканцията ще е страхотна, стига да откриете красиво място, което да Ви предложи подслон и приятни моменти. А Смолян определено е сред местата, които знаят как да посрещат и забавляват своите посетители. Сред хубостта на Родопа планина ще си прекарате чудесно!