Почивните дни в балканския курорт Априлци

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Хотел-механа "Сватовете" в Априлци
5

Истинска почивка – такава, след която се чувствате наистина отдъхнали – можете да прекарате единствено и само в планината. Това е кътчето, където човек се чувства истински свободен и щастлив. И да прекарате свободното си време с любимите хора на точно това място ще бъде прекрасно преживяване, защото заедно ще се радвате на красотата на природата, на усмивки, както и един на друг, разбира се. Китния балкански курорт Априлци например ще бъде готов да Ви посрещне и настани. Тук  ще откриете гостоприемство, комфорт и  покой – всичко нужно за прекарването на няколко приятни и изпълнени с положителни емоции дни!

 

Къщата в Априлци, която ще Ви впечатли с комфорта и екстрите си

 

Очарователно място за отдих е и Хотел-механа „Сватовете“ в Априлци. Тук ще бъдете настанени в стилна и комфортна обстановка. Удобствата и екстрите, които със сигурност ще Ви бъдат предоставени, ще гарантират за доброто Ви прекарване. Но извън пределите на стаята си ще откриете не по-малко приятни и интересни занимания Очарователен е дворът на хотела. Той е озеленен и поддържан, а в неговите предели място намира и чудесен басейн, в чиято вода ще  разпускате винаги, когато Ви се прииска. В околността на курорта също ще можете да се отдадете на приятни занимания. Чудесни екопътеки и маршрути водят началото си от тук. Има възможности за велотуризъм и конна езда. А през зимния сезон в близост ще откриете чудесни ски писти.

 

Вкусната храна, сервирана в най-очарователната механа в Априлци

 

Да разпускате, настанени в чудесен хотел, наслаждавайки се на удобства, настроение и прекрасни гледки, ще бъде най-приятното преживяване за Вас, а и за близките Ви. Тук всички заедно ще се радвате на чудесни занимания, разходки и разпускане край басейна през деня,а вечерите ще прекарвате наобиколили отрупаната трапеза в механата. Добрата храна е важна част от хубавата ваканция. И в Хотел-механа „Сватовете“ в Априлци ще Ви бъде предложено изобилие от такава. В автентичната битова обстановка на заведението поднасяни биват ястия от традиционната и  местната кухня. Впечатлени ще бъдете от това колко по-различен вкус имат блюдата тук. Това е, защото се приготвят с качествени, чисти продукти!

 

Почивката в планината ще е страхотна – само трябва да откриете приветливо местенце, където да се настаните. Изборът на добър хотел и интересна дестинация ще Ви гарантира добро прекарване! Ако се нуждаете от пълноценен отдих – Априлци ще бъде идеалното място за Вас!