Да отдъхнем в Арбанаси и през зимния, и през летния сезон.

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Да отдъхнем в Арбанаси
5

Без съмнение почивните дни и ваканциите са най-очакваното време през цялата година. Това е напълно нормално. Кой не иска да се отдаде на отдих сред природата, в планината, в компанията на любимите  хора? Настаняването в някой дружелюбен хотел е определено хубаво начало на почивката Ви. Най-доброто, което можете да направите за себе си е просто да забравите всичко, да стегнете багажа си и да отпътувате към някое красиво българско кътче, където можете да се насладите на истинска почивка. 

Цветно лято в Арбанаси

Ако времето до ваканцията наближава, а Вие все още не сте избрали къде да почивате, най-красивото и отпускащо място, където можете да се насладите на почивните дни, определено е Арбанаси. Страхотната природа наоколо и невероятният изглед към старата столица Велико Търново няма как да не Ви пленят. Освен това Арбанаси може да Ви предложи разнообразие от чудесни къщи, хотели и механи, където да отпочинете необезпокоявани от нищо и никой. Ако сте ценители на добрата кухня, приветливото обслужване и спокойната обстановка, то хотел-механа Панорама, Арбанаси е точното място, където да прекарате своята почивка. А в комбинация със забележителностите си, архитектурно-музеен резерват Арбанаси ще Ви предложи незабравими картини, при разходките Ви из селцето.

Зимният уют на Арбанаси

Освен всички свои предимства, почивката в Арбанаси далеч не е възможна единствено и само през лятото. Е, през летния сезон ще можете да се насладите на прекрасната цветна гледка от лятната градина на хотела си, но в китното селце не е задължително да прекарвате само летните си ваканции. Ако през зимата се чудите къде да прекарате празниците, хотел-механа Панорама, Арбанаси е идеалното място за Вас. Възможността да се откъснете от ежедневната обстановка ще бъде първата крачка за подобряване на настроението Ви. Освен това тук няма да Ви липсва нищо от домашните удобства като паркинг, отопление, телевизор с кабелна телевизия. Дори и достъпа до интернет ще Ви бъде осигурен. А механата, разположена наблизо за Ваше удобство, ще се грижи да не пропускате удоволствието, което ще изпитате, докато се храните с традиционни български ястия в приятна обстановка.

 

Напълно естествено е да се нуждаете от почивка като имаме предвид всички задължения и ангажименти, които Ви съпътстват в ежедневието Ви. Затова, когато имате възможността и времето, пътувайте и опознайте родния край. Вземете семейството си, скачайте в колата, настанете се в най-красивия хотел, с най-добрата гледка в Арбанаси, и бъдете сигурни, че ще прекарате едни от най-незабравимите си мигове.