Боровец – мястото за презареждане и отдих!

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Боровец
4.3

Планината е най-доброто място за прекарване на почивката. Ако наистина държите да прекарате добре времето си, то може би сте почитатели на активния отдих – този, който включва спорт, разходки сред гората, преходи, но разбира се и добри възможности за разпускане след това. Истината е, че само в планината ще откриете онова, от което наистина се нуждаете. Хората трябва да бъдат близо до природата, при това колкото е възможно по-често. Именно за това място са характерни спокойствие и хармония. А прекрасният ни планински курорт Боровец може да се погрижи за всичко останало.

Един чудесен хотел в Боровец

Изборът на правилна дестинация е особено важен – избраното място трябва да има какво да Ви предложи, като значение, разбира се, има и какво търсите самите Вие. Ако искате пълноценна ваканция, прекарана в планината и в разходки сред дивната гора, ако търсите презареждане с енергия и чудесни емоции, то Боровец определено ще е най-правилният избор. Освен с красотата на Рила, мястото ще Ви спечели и с удобства, които предлага на гостите си. Елегантни места като Хотел „The Lodge“ в Боровец например ще се постараят абсолютно нищо да не Ви липсва през ваканцията. Неговият елегантен интериор,  разнообразие от стаи и апартаменти, както и всевъзможните удобства, ще успеят да Ви предразположат за една релаксираща ваканция.

Незаменимите удобства, които Хотел „The Lodge“ в Боровец ще Ви предложи

Да прекарвате възможно най-много време в планината ще е чудесно. Но все пак няма как да сте денонощно в гората, а и не е нужно. След дългата, приятна и ползотворна разходка в лицето на Хотел „The Lodge“ в Боровец ще откриете същински рай. Изморени, но заредени с добро настроение тук ще можете да се отдадете на процедури, на релаксация и спокойствие в СПА & СПОРТ центъра. В комфорта и елегантността на стаите ще откриете убежище, а в чудесния ресторант и лоби бар – възможност да прекарате още весели моменти с близките си. Комплексът е предвидил всяка Ваша нужда и се е постарал да Ви остави задоволени във всяко отношение.

Добрата ваканция включва много неща – подходяща дестинация, комфортно настаняване, вкусна храна, възможности за разходки, разглеждане на забележителности, релаксация. Боровец е мястото у нас, което с лекота ще Ви осигури всяко от тези неща, при това по всяко време в годината. А с гостоприемството и доброто отношение от страна на местните, кътчето се превръща в същински рай!