Село Огняново – място за балнеолечение и отдих!

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Хотел "Алексова къща"
5

Ваканцията на село е най-приятната от всички възможни. Потопен в красотата на природата, наслаждаващ се на красиви гледки и спокойствие, човек ще прекара наистина незабравими мигове. Именно тук отдихът е пълноценен, а времето – прекарано в приятни занимания и споделено с онези, които най-много обичаме! И китното село Огняново, разполагащо се близо до Гоце Делчев, ще Ви плени с хубостта и прекрасното си разположение. От тук ще се любувате на обаянието на Пирин планина, на чистият ѝ въздух и хармонията, царяща наоколо.

 

Защо да прекарате почивката именно в село Огняново?

 

Понякога хората отбягват селата като дестинация за своята почивка, защото смятат, че не биха могли да открият комфорта, от който се нуждаят. А това е огромна заблуда, защото именно в селата днес ще откриете едни от най-приятните, модерни и уютни места за отдих. В това ще Ви убеди например Хотел „Алексова къща“ в Огняново. В стаите му личи традиционния български стил, а той е перфектно допълнен от съвременни удобства. Тук няма да Ви липсват нито Интернет, нито телевизия. Но надали ще Ви е до тях, имайки предвид какви разкошни гледки ще Ви заобикалят и на какви приятни разходки ще имате възможността да се отдадете!

 

Хотелът в село Огняново, където ще откриете страхотни условия, удобства и забавления!

 

Огромно предимство на отдиха тук, е че ще можете да се възползвате от лековитата минерална вода, извираща в селото и околността. Хотел „Алексова къща“ в Огняново ще Ви предложи няколко страхотни възможности, с помощта на които да се възползвате от този прекрасен природен ресурс. На разположение за гостите в къщата е голям вътрешен басейн, до който всеки желаещ ще има достъп. Той, както и страхотното джакузи, винаги са пълни с минерална вода. Те ще бъдат и сред любимите Ви места за разпускане. А надали ще откажете да прекарате малко време и в сауната. Нейната висока температура ще предизвика потене, което води до дълбоко пречистване на кожата.
Село Огняново не случайно е предпочитана дестинация за балнеотуризъм, а с помощта на прекрасния Хотел „Алексова къща“ ще можете да се възползвате от лековитите свойства на водата целогодишно!

 

Почивката на село определено не е за пренебрегване. И сами ще се убедите в това още със стъпването си в село Огняново. Защото тук ще откриете всичко, от което може да имате нужда – спокойствие, красиви гледки, природа, удобства, дори и условия за лечебни процедури!