Почивка на море - хотели, квартири и вили в Равда

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Почивка в Равда
4.3

Почивка в Равда е едно от емблематичните преживявания в живота на всеки нашенец. Мекия и фин като коприна пясък, усмихнатото Слънце, галещо телата на летовниците и голямото разнообразие от хотели и къщи за гости в Равда са направили от малкото селце едно място, което никога не искаме да забравим.

Съвсем близо до Несебър и на по-малко от 30 км от Бургас, Равда е един от класическите курорти, предпочитани от млади семейства с малки деца, които търсят спокойствие и приятни мигове в компанията на обичните си същества и то на едно любимо място – на красивия равденски плаж.

След падането на тоталитарния режим у нас Равда дори увеличава своята туристическа популярност и днес е курорт, които може да ви даде всичко, от което се нуждаете по време на перфектно планираната ви лятна ваканция. Нивото на развитие на инфраструктурата е отлично, а богатото разнообразие от варианти за наемане на квартири в къщи за гости или резервиране на стаи в хотели в Равда допринасят за страхотни емоционални преживявания по вкуса на всеки.

Както вече споменахме, избирайки да отседнете в къщи за гости или хотели в Равда ще можете да се възползвате и от близостта на селото с Несебър, Слънчев бряг, Елените, Свети Влас, нос Емине и още топ дестинации за всеки турист, избрал почивка на Черно море. Много хотели в Равда предлагат и апартаменти, в контекста на популярността на мястото за почивка на млади семейства.

Едно от най-забележителните неща в Равда са естествено прекрасните чисти плажове и бистрата морска вода, които със сигурност са още една причина да наречем мястото специално. В Равда през сезона ще откриете и най-различни спорни възможности като училищата по уиндсърфинг, гребане, водни ски и ветроходство. Освен къщи за гости и хотели, в Равда ще откриете и вариант за наемане на бунгала, където да настаните своето семейство в индивидуална къщичка.

Равда шепне приказка за морето, плажа и Слънцето, която със сигурност искате да чуете до край, избирайки да почивате в някой от красивите хотели в Равда или пък наемете къща за гости в този китен и спокоен курорт.