Хладилници Либхер - изключително лесни за употреба

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Хладилници Либхер
4.3

През последните години все повече известни марки хладилници влагат ресурси в постигането на по-голяма лекота в ползването на своите уреди. Един от големите лидери в иновациите, които имат за цел да позволят на клиентите да използват хладилната техника по-лесно е Либхер.

Немският хладилен гигант влага сериозни средства и усилия в постигането на ново, още по-високо ниво на улеснение на своите клиенти. Основната цел е ползването на хладилника да се улесни и опрости до степен, в която да се превърне в удоволствие и както се казва, всичко да се поднася на потребителя на готово, без да се налага той да се чуди как да ползва нещо или без да е нужно да се полагат дори и минимални усилия.

Сред първите неща, които потребителят ще забележи в ежедневието е лекотата, с която се използват кутиите за плодове и зеленчуци. Те се отварят с изключителна плавност и мекота, което за винаги оставя в миналото нуждата да ги влачите и дърпате като стар кашон. Вече само с едно движение кутията за плодове се плъзва по специална релса или друг модерен механизъм, което прехвърля ползването на хладилника на по-високо ниво.

Подобно мнение можем да споделим и за вратите на хладилниците Либхер, които се затварят плавно, леко и без никакъв звук, дори и в случаите, в които на рафтовете на вратата са натрупани куп хранителни продукти, бурканчета и бутилки, които при обикновените хладилници създават натоварване и неудобство. В комбинация с изключително удобни дръжки, отварящият механизъм прави отварянето и затварянето на хладилника по-лесно от всякога, а това от своя страна улеснява и самия хладилник, допринасяйки за удължаването на неговия живот.

При най-новите модели хладилници Либхер вече панелът за управление работи на принципа “тъч скрийн”, което наподобява работата с мобилен телефон от ново поколение. Това дава възможност за по-бързо и лесно променяне на настройките на вашия уред.

Лекотата на настройките позволява да ги променяте винаги, когато сметнете за необходимост, а възможностите на хладилника се простират далеч. С Либхер вие можете да постигнете температура в хладилната камера от 2 градуса Целзий, което позволява да съхранявате дори и доста бързо развалящи се продукти за дълго време и при много добри условия.