Напрежение на Емирейтс

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Арсенал и Наполи
4.65

Особено интригуващ се очертава сблъсъкът от Шампионска лига между отборът на Арсенал и този на Наполи. Двата тима са фаворити за излизане от груповата фаза на престижния турнир и погледите към Група Ф ще са насочени именно към тях. И Арсенал и Наполи не бяха фаворизирани в старта на турнира, но отборите показаха блестяща форма и хъс за победа.

Арсенал не случайно оглави след изминалия кръг на Висшата лига временното класиране. Отбора успя да победи лесно в първия мач френския Марсилия без особени трудности при сравнително висок коефициент, който се оказа голям подарък за разбирачите на европейския футбол. Наполи също е в отлична форма. Печелят точка след точка в Серия А, а новата придобивка Игуаин се чувства определено в свой води и много бързо се обигра с останалите играчи.

Арсенал продължават да остават непобедени вече девет поредни срещи от всички турнири, като единственото им по-слабо представяне е едно равенство при осем победи. Арсен Венгер е изключително доволен и вече мечтае за титла, която се изплъзва вече дълги години. Срещу Наполи, Венгер ще има доста проблеми, като Лукас Подолски, Касорла и Уолкът са контузени, но пък тяхната липса ще компенсират Рамзи, Йозил, Жиру и други.

Наполи също гледат към титлата. Отбора пропусна да спечели само два пункта за изминалите шест кръга в Италия, като към момента само Рома стоят по-добре в класирането с по-добра голова разлика и точка повече. Рафаел Бенитес винаги е бил интересно мислещ треньор и като че ли тази година напипа неговия тип отбор. Победата над Борусия Дортмунд не бе очаквана от никого, но Наполи тотално надигра миналогодшния финалист, като не им даде никакъв шанс, а гола паднал в последните минути за немците бе нелепа грешка. Рафа ще има на разположение целия наличен състав на Наполи. Маджо е проблемен, но като се има предвид с какво разполагат, това няма да е проблем.

Шампионска лига е състезанието даващо възможност отборите сериозно да попълнят касите си, така че никой няма да отстъпи и крачка! Всяка една победа носи добри постъпления в клуба, а самото събитие пък събира милиони пред екраните. Прогнозите за срещата са доста интересни, а коефициентите от букмейкърите не излъчват реалността, а просто дават предимство както винаги на домакина! Вижте ставките в http://sportbul.net/ и ако смятате, че знаете кой ще спечели – действайте!