Достигна ли Реал Мадрид дъното?

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Реал Мадрид
5

Достигна ли "кралския клуб" дъното след фиаското в Шампионска лига срещу Шалке? 

Пълна липса на увереност и мотивация за игра цари в страшилището за всеки един футболен отбор - Реал Мадрид. Испанския гранд допусна срамно поражение насред Сантяго Бернабеу, където гостуващия тим на Шалке 04 ги победи с 3-4 и имаше всички шансове дори за още един гол, с който щяха да изхвърлят Реал от Шампионска лига. 

"Белия балет" нямаше проблем в Германия, на Гелзенкирхен, където победиха с 0-2 Шалке 04, но на реванша Карло Анчелоти и компания трепереха до последната секунда на срещата. Определено отбора не е в най-добрата си форма, записвайки цели две загуби и едно равенство за последните три срещи от всички турнири.

Реал Мадрид имаха невероятен късмет и се спасиха като по-чудо в реванша от 1/8 финалите за Шампионска лига. Най-упрекван за загубата бе разбира се вратаря Икер Касияс, който сам пое цялата вина върху себе си, макар че и благодарение на него отбора му не загуби с 2 гола разлика.

Реал Мадрид се класираха за четвърт финалите на турнира, но психолигически не са подготвени за този етап и твърде вероятно е да загубят срещу когото и да се паднат. Само след седмица ще бъде изтеглен жребия, който ще определи съперниците за четвърт надпреварата.

За Реал Мадрид вече коефициента за спечелване на титлата в Шампионска лига започна да се качва и достига до 3.75, а в някой от сайтовете за футболни залози и прогнози като http://bggambler.com, дори очакват сигурно отпадане на "мадричани" в следващия етап, без значение от съперника!

В испанската примера дивисион Реал Мадрид останаха на втора позиция зад Барселона. Отбора е само с точка по-малко от вечния си съперник, което се получи след равенство и загуба в последния кръг от Атлетик Билбао. В следващия кръг на шампионата "белия балет" имат лесен съперник в лицето на 17-тия Леванте, но само след седмица по-късно ще трябва да се подготвят за много тежък мач, който до голяма степен ще определи лидера в Примера - гостуване на "Камп Ноу"!