Венгер ще разчита на Подолски

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Арсен Венгер е доволен от играта на Подолски
4.3

Старши треньора на английския Арсенал - Арсен Венгер е останал много доволен от играта на новото си попълнение Лукас Подолски. Топ нападателя на "артилеристите" със сигурност остава да играе през настощия сезон във Висшата Лига и слуховете, че ще бъде отдаден на Шалке не граничат с реалността.

Лукас Подолски често бе споменаван сред играчите, който Арсен Венгер няма да задържи, но действително, мениджъра на клуба е намислил точно обратното. Няма как да се раздели с Подолски, тъй като футболиста играе твърде добре, а за тази позиция към момента в Арсенал няма много добре подготвени футболисти. Последната изява на Лукас са точно две попадения във вратата на тигрите от Хъл Сити, с което Арсенал записа първите си три точки от новия сезон във Английската Висша Лига.

Това беше сравнително лесен мач, и истинските умения, Подолски ще трябва да демонстира идната седмица, когато в среща от третия кръг на Висшата лига, пред Арсен Венгер и компания се изправят коравия тим на Тотнъм. Арсенал имат само предимството на домакини и затова коефициентите за предстоящия двубой са в подобни граници - 2,40 за АРсенал, 3,50 за отбора на Тотнъм.

След като акостира в Арсенал, Подолски нямаше право на много изяви, но постепенно се превърна в тируляр. Подолски играе много силно, опитва се да импровизира и го прави наистина добре, споменава пред пресата дългогодишния старши треньор на Арсенал - Венгер.

Самия Венгер бе под въпрос за треньорското си място, но в последствие традицията продължава и Арсенал ще бъде воден за пореден път от стария си треньор в опит да изкачи стълбичката и да стигне до така мечтаното първо място и титла в Английската Висша Лига.

Още за Висшата лига, както и най-добрите прогнози, резултати и топ коефициенти ще намерите в Sportbul.net!