Как да разнообразите дома си с фототапети

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

фототапет
3.95

Можете да придадете много ефектен и стилен вид на любимото си място, бързо, лесно и без да влагате много средства. Фототапетите се завръщат с пълна сила в интериорния дизайн, с разнообразие от цветове, мотиви и теми, които ще задоволят всеки вкус. Сега дори най-претенциозните и нестандартни идеи могат да бъдат осъществени, без да се налага да търсите професионална помощ. Фототапетите все повече се предпочитат при обновлението на интериора, тъй като богатството от предложения дава възможност да допълните интериора по неповторим начин, като внесете индивидуалност и усещане за стил и естетика.

 

С помощта на модерните фототапети, които се отличават с изключителен усет към детайла и прецизност при изработката, за разлика от тези, които красяха домеовете през 80-те, можете да превърнете дома в истинско произведение на изкуството. Фототапетите са добро решение в случай, че сте решили да придадете напълно нов облик на дома си. Нотка артистичност, добър вкус и виококачествени фототапети са напълно достатъчни за преобразяване на дома в стилно и уютно място. Възползвайте се от многообразието от ефектни и свежи предложения, експериментирайте с цветовете и формите, за да постигнете уникален и модерен интериорен дизайн.

 

Фототапетите намират много широко приложение при интериорния дизайн на заведенията и на детските стаи. Почерпете вдъхновение от вълшебния свят на праказките и зарадвайте децата си, като пресъздадете приказна атмосфера в детската стая и декорирате стените с любимите им герои. В заведението, фототапетите са удачен вариент, защото дават възможност да избягате от клишетата и да създадете оригинална, атрактивна и по-специална атмосфера.

 

За улеснение на клиентите, в повечето магазини, фототапети са групирани по категории: фототапети за стена, врати, бамбукови, хоризонтални, за баня, за хол, за кухня, за детска стая, абстрактни, с животни, с хора, фототапети с пейзажи, 3D фототапети, фототапети по поръчка и още безброй много възможности. Правилно поставени и съчетани с подходящо обзавеждане и други дребни аксесоари, фототапетите могат да превърнат мечтаното място в реалност. Те дават усещане за простор, автентичност и несъмнено ще оставят добро впечатление.