Ролята на флаерите за бизнеса

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Дигитален офсетов печат от "G-Print"
2.9

Спокойно можем да кажем, че рекламата с флаери е един от най-използваните начини за популяризиране на бизнеса ви. Обикновено хората се впечатляват от цветните листовки, пълни с картинки и полезно съдържание. Това е и причината днес толкова много българи да залагат именно на този сравнително евтин начин за представяне на различни услуги и стоки.

Може би сте виждали флаери по центъра на София, те представят частни училища, клиники, новооткрити заведения за хранене, игрални зали, хипермаркети и тем подобни. Често фирмите наемат хора, които стоят пред големите магазини, за да раздават листчетата, като някои ги взимат, а други не.

Ако вашият флаер бъде приет макар и от един човек, той може да бъде видят от още най-малко петима. Това става чрез принципа на предаването на роднини, приятели и така нататък. Процента един от всички тези хора да се интересува от вашите услуги е много голям и именно поради този факт скоро ще усетите приръст на посетителите в търговските ви обекти.

Естествено ако искате да пожънете пълен успех то тогава е добре да напечатите сериозно количество флаери от G-Print. Ние предлагаме атрактивни цени за всички видове рекламни материали и при положение, че сте тръгнали да представяте бизнеса си чрез листовки ще ви помогнем да реализирате плановете си.

При нас ще откриете и всякакви други рекламни продукти, с които може да задоволите интереса на клиентелата ви. Така например ние изработваме специални календари с логото на вашата фирма, брошури, папки, визитки и дори стикери.  

Това, което гарантираме на всеки, който ни потърси е, че в наше лице ще получи доверен партньор, който да ви съпътства по пътя на рекламата. В наши дни създадохме стотици хиляди флаери за банки, магазини, клубове и други, а потребителите останаха доволни от нас. В случай, че искате да се присъедините към групата на успелите потърсете услугите ни в сайта на фирмата.