За ползата от употребявани електрокари Linde

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Linde Motocar service company
5

Ако търсите товаро — подемна складова техника за закрити помещения, ако имате складове, хладилни помещения, производствени цехове, имате бизнес интереси в областта на фармацията, хранително — вкусовата промишленост и други, тогава ви трябват електрокари. Това е техниката, която е предназначена за работа предимно в закрити помещения, може да работи при минусови температури и която е толкова маневрена, че няма да усетите как за минимално време ще си е свършила работатаЕлектрокарите Linde пък са класиката в жанра или иначе казано те са най — доброто, което се предлага на пазара за товаро — подемна техника, затова ако ви трябва такова оборудване е добре да се насочите именно към тази марка.

 

Да закупите такива машини е във ваш плюс, тъй като без тях практически няма да можете да си вършите работата, но те са доста скъпи и това може да ви бъде проблем, но както казват старите хора:”За всяка врата си има ключ”. Това се отнася и за вас, тъй като ако не можете да си позволите покупката на нови кари можете да закупите употребявани електрокари и така да спестите пари.

 Спор няма, че всеки предпочита да закупи чисто нови машини, но в дни на криза като сегашните употребяваната техника се търси все по — често.

 Защо употребяваните електрокари Linde са предпочитани от голяма част от фирмите?

 Обяснението е много просто — защото качеството на товаро — подемната техника е едно и също, но цената е значително по — ниска в сравнение с чисто новите кари.

 

И така, какво ще спечелите, ако се спрете на употребявани кари Linde? 

На първо място както споменахме малко по — горе е разликата в цената. Ако за чисто нов електрокар трябва да платите не малка сума, то за употребяван сумата, която ще дадете, е почти на половина. Ако пък не можете да си позволите и това, можете да закупите товаро — подемната техника, която ви е нужна на изплащане.

 

На второ място идва марката на електрокарите.

Linde е компания, която от години предлага на пазара най — качествената складова техника и е гарант за качеството на употребяваните електрокари, които ще закупите. Освен това компанията предлага електрокари с товароподемност от 1 тон до 5 тона, които са изключително маневрени и много подходящи за работа в малки пространства, притежават енергоспестяваща система и регенеративно спиране, което удължава цикъла на работата на батерията. Електрокарите Linde могат да работят при — 35% температура, което им позволява да работят и в хладилни камери и халета. Освен това могат да бъдат оборудвани с допълнителни приспособления за пренасяне на нестандартни товари. В зависимост от спецификата на работата, за която са ви нужни могат да бъдат комплектовани с гелова тягова батерия или с конвенционална електролитна батерия.

На трето, но не и на последно по значение място е това, че употребяваните електрокари Linde се предлагат с гаранция, имат осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз, така че можете да бъдете спокойни, че техниката ви ще е винаги в изправност и готова за работа.