5 полезни джаджи, които си струва да притежавате

Популярни

жена с лап топ

Защо лаптопите се търсят повече от настолните компютри?

В съвременния свят, където гъвкавостта е ключова, лаптопите набират все по-голяма...

дървен материал за пос дисплей

Дисплеи от дърво и еко пластмаса - естествен и устойчив начин да продадете продукта си

Една от най-големите тенденции в производството на потребителски стоки, е нарастващото търсене...

Мъж говорещ със слушалки
5

С развитието на новите технологии и отварянето на пазарите в цял свят днешният живот става много по-лесен. Много от дейностите, за които преди сме изразходвали продължително време, днес се изпълняват за няма и няколко секунди. А голяма част от тези действия дори са прехвърлени директно върху машините и малките полезни устройства, без които не можем.

Така във всеки онлайн магазин за техника и аксесоари се появяват джаджи, които опростяват начина ни на живот, а в много случаи и работния процес без значение от конкретната заемана длъжност или сфера. 

Днес ви предлагаме именно такъв списък. В него ще откриете пет полезни джаджи, които определено си струва да притежавате. С тях може да си спестите усилия или време, а защо не и двете наведнъж?

Маса за лаптоп с вградени екстри 

Масичките за лаптоп са изключително удобни и практични. С тях можете да работите дори от леглото си, когато не ви се ходи до офиса, имате опция за хоум офис или просто не се чувствате добре. Най-готиното е, че тези джаджи притежават вградена опция, бореща се с един от топ проблемите на съвременните лаптопи, а именно бързото прегряване.

Във въпросните масички са вградени охладители. Те поддържат оптимална температура на вашето преносимо устройство, с което значително удължават живота му. 

Скрита камера за видеонаблюдение 

Наели сте нова бавачка за вашето дете и колкото и има и компетентна да изглежда, все пак ви гризе съвестта и съмнението дали можете да й имате доверие? А може би подозирате екипа, на който сте мениджър, в лентяйство в часовете след обедната почивка до края на работния ден?

Какво ще кажете за малко проследяване на активността в зоната на конфликта? Вземете си мини видеокамера за наблюдение. Не е нужно да сте специалист, за да я монтирате и инсталирате, а след това и да прегледате записа. С нея се работи бързо и лесно, но най-вече ефективно!

Не само слушане, но и танцуване на музика в движение

Омръзна ли ви от кабелите, заплитащи се в слънчевите ви очила, в любимото ви колие или дори в дръжките на раницата, с която ходите на работа? Ако да, то вероятно, е време да смените старите си слушалки. Заменете ги не просто с безжичен модел, но и с такъв от последно поколение. Предлагаме ви безжични слушалки, с които не само ще слушате музика, но и ще бъдете свободни да танцувате и да използвате тялото си по предназначение, защото, забележете, те се управляват със сензори. 

И пак за танци, но този път сред дивата природа

В сезона на отпуските сме! И по-конкретно на онези топли дни, в които партито се премества от задушния апартамент директно сред дивата природа. Прекрасно е да прекарваме повече време на открито. Тук нищо не ни липсва – нито петте звезди лукс, защото звездите над нас всъщност са повече, нито храна, защото приготвената на огън е с най-автентичен вкус, нито дори място за почивка, защото да спиш на тревата е напълно безплатно, а и много комфортно.

Всичко това няма ли да е с една идея по-страхотно, ако наоколо звучи и любимата ни музика? Ами вече е възможно с портативна bluetooth тонколонка, която можете да носите навсякъде, включително и на любимия ви девствен плаж без заведения, но вече с аудио озвучаване! 

Видеорегистратор – любимата джаджа на съвременните шофьори

Ползите от видеорегистратор са изключително много. С нея неопитните шофьори могат да следят за напредъка си на пътя. Освен това, с тази джаджа усвояването на умението за френски гараж и паркирането и на най-тясната уличка става лесно като детска игра. А освен това, видеорегистраторът записва в реално време какво се случва на пътя ви, така че най-накрая можете да докажете на мъжа си, че не вие постоянно удряте колата! 

Вземете една или всички тези удобни джаджи още сега и улеснете живота си! Изключително популярни, вече можете да намерите тези продукти с отстъпка, често и с бърза и  безплатна доставка!