5 полезни джаджи, които си струва да притежавате

Популярни

Жена гледа ПВЦ дограма

Как да поръчате PVC дограма?

Изборът на правилния тип пвц...

Климатик Carrier Platinum Plus

Инверторни климатици

При ремонт на инверторен климатик потърсете сертифициран специалист.

Жена в сватбена рокля на брега на морето

Възможно ли е да изберете сватбената рокля на мечтите си

Независимо дали мечтаете за сватбената си рокля от петгодишна възраст и знаете точните...

Стар въздушен компрес

Части на въздушния компресор

Сред всички...

Мъж говорещ със слушалки
5

С развитието на новите технологии и отварянето на пазарите в цял свят днешният живот става много по-лесен. Много от дейностите, за които преди сме изразходвали продължително време, днес се изпълняват за няма и няколко секунди. А голяма част от тези действия дори са прехвърлени директно върху машините и малките полезни устройства, без които не можем.

Така във всеки онлайн магазин за техника и аксесоари се появяват джаджи, които опростяват начина ни на живот, а в много случаи и работния процес без значение от конкретната заемана длъжност или сфера. 

Днес ви предлагаме именно такъв списък. В него ще откриете пет полезни джаджи, които определено си струва да притежавате. С тях може да си спестите усилия или време, а защо не и двете наведнъж?

Маса за лаптоп с вградени екстри 

Масичките за лаптоп са изключително удобни и практични. С тях можете да работите дори от леглото си, когато не ви се ходи до офиса, имате опция за хоум офис или просто не се чувствате добре. Най-готиното е, че тези джаджи притежават вградена опция, бореща се с един от топ проблемите на съвременните лаптопи, а именно бързото прегряване.

Във въпросните масички са вградени охладители. Те поддържат оптимална температура на вашето преносимо устройство, с което значително удължават живота му. 

Скрита камера за видеонаблюдение 

Наели сте нова бавачка за вашето дете и колкото и има и компетентна да изглежда, все пак ви гризе съвестта и съмнението дали можете да й имате доверие? А може би подозирате екипа, на който сте мениджър, в лентяйство в часовете след обедната почивка до края на работния ден?

Какво ще кажете за малко проследяване на активността в зоната на конфликта? Вземете си мини видеокамера за наблюдение. Не е нужно да сте специалист, за да я монтирате и инсталирате, а след това и да прегледате записа. С нея се работи бързо и лесно, но най-вече ефективно!

Не само слушане, но и танцуване на музика в движение

Омръзна ли ви от кабелите, заплитащи се в слънчевите ви очила, в любимото ви колие или дори в дръжките на раницата, с която ходите на работа? Ако да, то вероятно, е време да смените старите си слушалки. Заменете ги не просто с безжичен модел, но и с такъв от последно поколение. Предлагаме ви безжични слушалки, с които не само ще слушате музика, но и ще бъдете свободни да танцувате и да използвате тялото си по предназначение, защото, забележете, те се управляват със сензори. 

И пак за танци, но този път сред дивата природа

В сезона на отпуските сме! И по-конкретно на онези топли дни, в които партито се премества от задушния апартамент директно сред дивата природа. Прекрасно е да прекарваме повече време на открито. Тук нищо не ни липсва – нито петте звезди лукс, защото звездите над нас всъщност са повече, нито храна, защото приготвената на огън е с най-автентичен вкус, нито дори място за почивка, защото да спиш на тревата е напълно безплатно, а и много комфортно.

Всичко това няма ли да е с една идея по-страхотно, ако наоколо звучи и любимата ни музика? Ами вече е възможно с портативна bluetooth тонколонка, която можете да носите навсякъде, включително и на любимия ви девствен плаж без заведения, но вече с аудио озвучаване! 

Видеорегистратор – любимата джаджа на съвременните шофьори

Ползите от видеорегистратор са изключително много. С нея неопитните шофьори могат да следят за напредъка си на пътя. Освен това, с тази джаджа усвояването на умението за френски гараж и паркирането и на най-тясната уличка става лесно като детска игра. А освен това, видеорегистраторът записва в реално време какво се случва на пътя ви, така че най-накрая можете да докажете на мъжа си, че не вие постоянно удряте колата! 

Вземете една или всички тези удобни джаджи още сега и улеснете живота си! Изключително популярни, вече можете да намерите тези продукти с отстъпка, често и с бърза и  безплатна доставка!