Модерни и същевременно практични

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

3D тениски
4.3

През зимните месеци,когато празниците предстоят ние бихме искали да си направим по един подарък за да усетим празнично настроение. Започваме да си мислим какво да подарим и какво бихме искали да получим.Най-често обаче всяка година се спираме на дрехата като,най-подходяща! Защо ли тя винаги измества всички други неща които можем да измислим за подаръци?  Ами защото дрехите са може би един от най-персоналните подаръци! Когато се разхождаме в мола ние винаги си купуваме поне една две дрешки и след това нещо друго. Тениската примерно е дреха която подарявайки можем да сме сигурни,че не сме сгрешили. Защо тениските са толкова желан подарък и са толкова практични? Защото можем да ги носим през всички сезони,на всякакви места,по всякакви поводи и да знаем,че не на последно място сме модерни.Те никога не стават демоде,защото са вечно на мода.Различни тениски-различни визии!Как променяме себе си с  тениските,ами много лесно имаме една стилна която обличаме за някакъв повод,друга която е спортна и нея ползваме за сутрешния си крос,трета която е с много цветове и надписи,която пък обличаме за делника си.

От най-съществено значение е ние да се чувстваме добре и комфортно.Когато ни се иска да сме по-слаби да изберем по-широка и тъмна дреха,когато пък искаме да подчертаем някои части от фигурата си да облечем по тесна и светла.Колкото повече размишляваме над визията си толкова  повече различни и интересни начини за обличане ни идват на ума.Главното и водещо винаги трябва до ни бъде забавлението с него ще сме и привлекателни и секси.

Прибавяме и един шал към зимната ни визия и мигновенно сме още по-готини.Интересното при шала е,че завързан по няколко начина той може да изглежда всеки път различно.Някои път на възел,друг път на розичка ние избираме как точно ни харесва и се връзва с облеклото ни.Сега на мода са и тениските и блузите в комбинации.Примерно то кожа и плетена материя са най-ефектни през този сезон.Възползвайте се!