Евтин таблет или боклук?

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Евтин таблет или боклук
4.3

Евтин таблет или боклук? Кое искате да си купите наистина? Ако искате да си купувате таблет, то тогава наистина се замислете, за причината за която, ще го купувате - да режете зеленчуци на него или наистина да го ползвате.

Ако искате евтин таблет само за една задача, примерно да си чатите или нещо подобно, то по-добре се обърнете към някакъв друг вид техника, а не към тези досадни същества. Евтиният таблет направен за хора, които нямат пари и имат много нерви. Забива, няма голяма част от функциите на големите си събрятя и няма начин, да видите нещо добро в него. Сглобен вероятно от невръстно китайче. Евтин таблет се равнява на боклук, защото няма смисъл от него. Единственото, което няма да му прави проблем е, че може да го използвате за рамка за снимки. Да си направите едно слайд шоу със снимки и да го закачите на стената. Поне, ще знаете че има батерия, достатъчна да издържи няколко часа, а ако не харчи много ток, може и включен да стои.

Какво да направите тогава, ако не искате да си купувате евтин таблет? Много просто и лесно - съберете си пари за по-скъп. Не бързайте да си взимате първото парче пластмаса, което сте видели, само заради цената му. Много често, тя ще ви излъже и ще останете недоволни от него. Нали все пак го взимате с някаква цел този таблет, защо се лъжете да взимате първата пластмасова играчка с цена, под едно кафе?