Учете испански език чрез сугестопедия

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Учете испански
0

Един от най-ефективните начини да научите испански език е чрез Сугестопедия. Поради спецификите на испанския, той трябва да бъде овладян в спокойна среда и преподаден от квалифицирани преподаватели. Такива ще намерите в нашата школа „Allegro Vivace“, която гарантира висок успех за студентите си.

Ние сме център по сугестопедия и се славим с безупречната ни програма по преподаване на чужди езици в това число и испански. До този момент нашите педагози са преподавали на хиляди българи от всякакъв пол и възраст. Радостното е, че уроците минават в едно миролюбива среда, залагаща основно на чистата психика и възприятията.

Това не е стандартното обучение, което сме свикнали да наблюдаваме в училищата, университетите или частните школи. Тук ние даваме максимума от себе си, за да научите езика за сто учебни часа. Интензивността на курсовете няма да натовари учащите, тъй като обстановката за работа е повече от приятна.

Без да пишете домашни или да губите време с излишни тестове вие участвате в групови занимания и сеанси с цел усвояване на учебния материал. Алегро Вивачи ще ви помогнем да проговорите испански език още на втората седмица от стартиране на обучението. Това е факт, в който не бива да се съмнявате, а за него свидетелстват стотици курсисти от всички точки на България.

Знайте, че ние имаме интерес да произведем талантливи и знаещи българи, с които да се гордеем. От както сме създали центъра си, подготвихме много хора за западния пазар и те вече практикуват професии в Испания, Великобритания, Италия и други части на Европа и света.

В заключение

Оставяме на вашата преценка дали, ще изпробвате сугестопедията като начин за научаване на език или ще продължите да използвате класическите методи. Преди обаче да вземете каквото и да е решение напомняме, че с нас вие научавате материала за 100 учебни часа. Пожелаваме ви успех в развитието и всичко добро.