Столче за кола Avionaut Glider

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

Avionaut Glider столче за кола
4.3

Запознати ли сте с новите модели Avionaut Glider столче за кола? Това е изключително нов и надежден модел столче за кола пригоден за деца с тегло от девет включително до двадесет и пет килограма. По името на столчето се разбира, че този модел столчета се произвеждат от хора имащи богат опит в конструирането и изработването на самолети или с други думи казано в авиацията.

Целта да се изпозлват хора от тази индустрияе ясна и тя е да се изгради един нов модел столче, което е наистина много безопасно за изпозлване в кола и би предотвратило до голяма степен всички опасности, криещи се при евентуален сблъсък. Столчето е изключително ергономично и в същото време удобно, но не отстъпващо по нищо от другите модерни и скъпи столчета за кола.

Материалите изпозлвани в конструкцията му са от типа – твърдо отвътре, меко отвън, което наистина осигурява нужната защита и безопасност на вашето дете при инцидент. евентуален инцидент. Avionaut Glider  е в голямата си част направено от елемента полипропилен, който се характеризира с абсорбация на голяма част от ударите.  

Разбира се ако нашите думи не са достатъчни, то редицата сертификати на Avionaut Glider получени от Европейския съюз говорят само за едно – детското столче за кола Avionaut Glider е наистина сигурно, надеждно, удобно и комфортно, или с други думи казано – вашия избор при покупка.

Предимствата му са много, но ще се спрем на някой от тях: първо можете едва ли не с пръст да направите регулаж на облегалката на детето, имате освен централна и защита на гърба и странична защита от удар, добавени са обтегачи на предпазния колан, можете с едно щракване да го захванете лесно и сигурно за седалката на автомобила, всички материали от който е направена меката част се махат и лесно перат в автоматична пералня, без да се изхабяват с цел премахване на микроби.

Преди да закупите столчето за кола, можете да се консултирате с онлайн детски магазин Детски свят, за да добиете представа най-точно какво ще спечелите при покупка на този артикул.