Безопасността на работното място

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

"Белер Медикъл" ООД
4.65

Да бъде гарантирана сигурността на работното място е много важно. Никой не би искал да работи в среда, в която не може да се чувства спокоен за себе си и здравето си. А и не е редно да работи в условия, застрашаващи живота или състоянието му. Днес работодателите могат да се обръщат към служби по трудова медицина, които предлагат какви ли не услуги в тази област. Здравето на хората и тяхната сигурност са най-важни, така че да потърсите услугите на службата ще Ви помогне много в обезопасяването и гарантирането на подходящи условия за труд.

 

Здравето на работниците и начините за неговото опазване

 

Една от фирмите на пазара, занимаващи се с подобни дейности, е „Белер Медикъл“ ООД в София. Дружеството ще се заеме с организацията и извършването на всякакви дейности във връзка с условията и здравето на работниците Ви. От компанията организирани ще бъдат профилактични медицински прегледи, а също така изготвени ще бъдат и здравни статуси. Извършваните анализи на персонала също ще Ви бъдат от голяма полза. Да разчитате на екип от опитни специалисти, готови да Ви помогнат в това начинание, ще даде спокойствие и на Вас. Защото все пак сте длъжни да осигурявате безопасни условия на труд и с помощта на службата ще сте сигурни, че наистина ги предоставяте.

 

Услугите, с помощта на които ще гарантирате сигурността на работното място

 

СТМ „Белер Медикъл“ ООД в София има опит в изготвянето на оценки за риск. Те се правят с помощта на методика, изработена специално от екипа на фирмата. Тя винаги бива предварително обсъждана с работодателя. Анализът на условията в предприятието Ви ще Ви даде адекватна представа за безопасността, а предписанията от страна на екипа ще представляват ориентир за Вас по отношение на това какви мерки да предприемете.
Разбира се, от значение е и отношението на персонала Ви към дейността. Проведени могат да бъдат обучения по безопасност и опазване на здравето по време на работа, обучения по електро безопасност и други. Изготвянето на длъжностни характеристики и консултациите също ще Ви бъдат много полезни.

 

Службата по трудова медицина цели единствено да осигури на работниците добри условия за труд и сигурност, както и да подпомогне работодателя в тяхното осигуряване. Да ангажирате професионалисти с тази задача е много важно. Само хора с опит и познания могат да свършат качествено работата си, изготвяйки най-подходящите решения и предписания в случая!