Защо сребърните бижута на СОМАХА са предпочитани?

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

сребърните бижута на СОМАХА
4.3

Какво са за вас сребърните бижута? Предполагам, че по - голямата част от вас веднага ще ми отговорят, че обичат да носят сребърни накити и дрънкулки и ги предпочитат пред останалите видове бижута.

До тук добре, но ако продължа да задавам въпроси и ви попитам, защо предпочитате точно среброто пред останалите благородни метали?

 

Не знам доколко сте запознати, но бижутата от сребро имат няколко основни предимства и първото от тях е цената. В който и магазин да отидете, без значение дали реален или виртуален, достатъчно е само да хвърлите бегъл поглед по рафтовете или категориите и ще забележите, че сребърните бижута са в пъти по - евтини от накитите от злато и платина.

Тази разлика в цените се получава от това, че другите благородни метали:

  1. Се намират в по - малки количества в природата.
  2. Се добиват много по - трудно;
  3. Обработват се по - трудно от среброто.

 

Среброто, за наша радост все още се добива в доста големи количества, така че покупката и доставката на този благороден метал не е проблем. Неговата обработка е доста по - лесна, тъй като е мек метал и от него могат да се изработят всякакви видове сребърни бижута без никакъв проблем.

Поради тези и още няколко други причини цената на бижутата, изработени от сребро е по - ниска в сравнение с бижутата, изработени от други метали.

Другата причина, поради която все повече хора предпочитат да носят сребърни накити е това, че те могат да се изработят във всякакви форми и размери и в съчетание с различни метали, дърво, скъпоценни, полускъпоценни камъни, кожа и други.

Следващата причина сребърните бижута да са толкова търсени е възможността те да бъдат поръчани по ваш, собствен дизайн или да закупите сребърните си бижута ръчна изработка и да сте спокойни, че друг няма да притежава същите накити като вашите.

Модата е следващата причина да се предпочитат сребърните дрънкулки и накити. Пред годините модните тенденции в световен план се промениха доста, като водещите дизайнери започнаха да залагат все повече на стилната сребърна бижутерия.

Не на последно място е и факта, че сребърните бижута подхождат на всякакъв вид облекло, и не се налага да се съобразявате дали сте във вечерна рокля или по спортен екип.

За доста голяма част от дамите и господата, сребърните бижута са предпочитани, тъй като те са свежи, носят младежки дух, ефирни и изключително стилни са, и могат да си ги поръчат да им бъдат изработени само и единствено за тях.

Сребърна бижутерия от somaha.net.

СОМАХА е една от компаниите, които предлага изработка и продажба на сребърни бижута на изключително приемливи цени - https://somaha.net/taxonomy/term/1/.

Изделията от благородни метали, които предлагат са стилни, модерни и свежи, подходящи за всяка възраст.

Достатъчно е да разгледате продуктовия каталог на компанията и ще откриете сребърните бижута, които очакват с нетърпение да станат ваши.

Бижутата от сребро са и идеалния подарък, ако искате да впечатлите вашата любима, любим, майка или приятел/ка.