Защо сребърните бижута на СОМАХА са предпочитани?

Популярни

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Как да смените батерията на вашия iPhone в няколко стъпки

Смартфоните са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие и с течение на времето...

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Предимства на пералните машини с горно зареждане: Достъпност, удобство и компактност

В днешния забързан свят пералните машини са неизменна част от домакинството.

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

сребърните бижута на СОМАХА
4.3

Какво са за вас сребърните бижута? Предполагам, че по - голямата част от вас веднага ще ми отговорят, че обичат да носят сребърни накити и дрънкулки и ги предпочитат пред останалите видове бижута.

До тук добре, но ако продължа да задавам въпроси и ви попитам, защо предпочитате точно среброто пред останалите благородни метали?

 

Не знам доколко сте запознати, но бижутата от сребро имат няколко основни предимства и първото от тях е цената. В който и магазин да отидете, без значение дали реален или виртуален, достатъчно е само да хвърлите бегъл поглед по рафтовете или категориите и ще забележите, че сребърните бижута са в пъти по - евтини от накитите от злато и платина.

Тази разлика в цените се получава от това, че другите благородни метали:

  1. Се намират в по - малки количества в природата.
  2. Се добиват много по - трудно;
  3. Обработват се по - трудно от среброто.

 

Среброто, за наша радост все още се добива в доста големи количества, така че покупката и доставката на този благороден метал не е проблем. Неговата обработка е доста по - лесна, тъй като е мек метал и от него могат да се изработят всякакви видове сребърни бижута без никакъв проблем.

Поради тези и още няколко други причини цената на бижутата, изработени от сребро е по - ниска в сравнение с бижутата, изработени от други метали.

Другата причина, поради която все повече хора предпочитат да носят сребърни накити е това, че те могат да се изработят във всякакви форми и размери и в съчетание с различни метали, дърво, скъпоценни, полускъпоценни камъни, кожа и други.

Следващата причина сребърните бижута да са толкова търсени е възможността те да бъдат поръчани по ваш, собствен дизайн или да закупите сребърните си бижута ръчна изработка и да сте спокойни, че друг няма да притежава същите накити като вашите.

Модата е следващата причина да се предпочитат сребърните дрънкулки и накити. Пред годините модните тенденции в световен план се промениха доста, като водещите дизайнери започнаха да залагат все повече на стилната сребърна бижутерия.

Не на последно място е и факта, че сребърните бижута подхождат на всякакъв вид облекло, и не се налага да се съобразявате дали сте във вечерна рокля или по спортен екип.

За доста голяма част от дамите и господата, сребърните бижута са предпочитани, тъй като те са свежи, носят младежки дух, ефирни и изключително стилни са, и могат да си ги поръчат да им бъдат изработени само и единствено за тях.

Сребърна бижутерия от somaha.net.

СОМАХА е една от компаниите, които предлага изработка и продажба на сребърни бижута на изключително приемливи цени - https://somaha.net/taxonomy/term/1/.

Изделията от благородни метали, които предлагат са стилни, модерни и свежи, подходящи за всяка възраст.

Достатъчно е да разгледате продуктовия каталог на компанията и ще откриете сребърните бижута, които очакват с нетърпение да станат ваши.

Бижутата от сребро са и идеалния подарък, ако искате да впечатлите вашата любима, любим, майка или приятел/ка.