Тестостерон Енантат: отлична подготовка за спортисти

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

Тестостерон Енантат
4.3

Почти всички спортове изискват голяма физическа активност, издръжливост, сила и постоянство. За да се постигнат добри резултати, спортистите отдавна използват различни сложни методи на обучение, включително и специално лечение, добро хранене, както и използване на подходящи спортни стимуланти.

 

Отличните свойства на спортния стимулант

За да увеличат силата и да получат отлични физика подготовка спортисти използват специален комплекс от хормони - тестостерон енантат. Това вещество се нарича дълго действащ стероид. Активните компоненти стимулират производството на мъжкия хормон в човешкото тяло наречен тестостерон. Използването му позволява за изключително кратко време, да се увеличи обема на мускулната маса и физическата сила, и за да могат спортистите да издържат на тежките физически тренировки.

 

Предимства на веществото

Отличителна черта на това вещество е фактът, че има и анаболни и андрогенни ефекти. Това лекарство първоначално е изобретено за лечение на мъжко безплодие и проблеми на тялото, свързани с липсата на мъжки хормони. Още след първата инжекция концентрацията на тестостерон в организма се повишава два пъти, и след това през следващите две седмици – се надвишава до 4 пъти над нормалното ниво на тестостерон в организма.

Това дава възможност на атлета да увеличи интензивността си по време на тренировка и да придобие значителен ръст в цялата си мускулна маса и да увеличи силата си с 40 процента. Поради задръжката на натрий и естрогенни ефекти в мускулната тъкан се усеща ефект от бързо увеличаване на телесните килограми. Тази функция също така, допринася предотвратяване от натрупването на излишните течности в организма от лекарството, което позволява на спортиста по-ефективно да изпълнява процедурата "релеф".

 

Специални зони за разпространение на такива продукти

Онлайн магазин http://anabol.bg осигурява удобна възможност за закупуване на такива спортни стимуланти. Тези препарати се използват в специализирана област, като един от най-важните фактори е закупуването само на фармакологични и оригинални вещества.

Прилагането на такива разнообразни спортни медикаменти при спортисти, значително ще повишат капацитета на организма. Тези ефективни вещества ще позволят на всеки спортист да постигне голям успех във формирането на тялото и да подобри драстично спортните постижения.