Красив и равномерен тен благодарение на солариума!

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Соларно студио "Costa D’oro", Благоевград
4.5

Лятото наближава и всеки от нас го свързва с прекрасните дни, които ще прекараме по плажните ивици, в събиране на златист загар. За съжаление обаче той съвсем не винаги изглежда перфектно и точно по начина, който ни се иска. Белите ивици от банските могат да бъдат много досадни, а и никой не си мечтае за неравномерен тен и бели петна тук-там. Точно в такива моменти на помощ идва солариумът. Тенът, направен постепенно с негова помощ, е далеч по-траен, по-равномерен и по-красив. А и очертанията от банския са в историята. Само след няколко посещения в студиото ще се радвате на перфектния тен, който няма да се чудите как да прикривате с дрехите си, а който ще искате да показвате на всички.

 

Соларно студио, което да посетите за красив тен!

 

Слънчевите дни са все по-близо и колкото по-топло става навън, толкова по-малко и оскъдни стават дрехите, които носим. От кога си мечтаем да облечен любимата рокля с гол гръб. Но тя далеч не стои толкова добре на бялата кожа. Соларно студио „Costa D’oro“  Благоевград обаче ще Ви предложи услугите си, гарантирайки Ви че след няколко посещения ще се радвате на тен, който определено ще искате да покажете с роклята с гол гръб!

 

Соларно студио в Благоевград, което да посетите

 

Не е случайност големият интерес към това студио. Макар и отворило вратите си съвсем скоро, то се радва на голям интерес и вече множество доволни клиенти. Причината за това от една страна е винаги приветливото посрещане и приятелското отношение на персонала. От друга страна стои неговият професионализъм и висококачественото оборудване, на което разчита Соларно студио „Costa D’oro“ в Благоевград. Тук тенът бива осигурен от възможно най-модерната и най-новата техника в областта.

 

Добрите предложения и оферти за солариум

 

Освен качество, на своите клиенти студиото ще осигури и още нещо – чудесна цена. Възможни са сесии от по пет, десет или петнадесет минути, като цената е съвсем скромна – 3,50 лева, 7 или 10 лева. Още по-изгодно ще Ви бъде, ако си изкарате карта за шестдесет или сто и двадесет минути.

 

Красивият равномерен тен в умерен нюанс придава блясък и очарование. Лекият златист загар е способен да озари лицето и кожата и да бъде най-добрият Ви аксесоар. За това погрижете се за тена, доверявайки се на соларното студио в Благоевград, където с помощта на най-доброто оборудване и професионалисти, ще се радвате на перфектен вид!