Камерата на смартфона

Популярни

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Пита с пчели

Ползите от използването на пчеларски добавки

Пчеларските добавки могат да бъдат ценен инструмент за пчеларите, които се стремят да поддържат...

smartfon kamera
0

Заслужава си да обмислите доста добре покупката на смартфон. Това е инвестиция в придобивка, която се очаква да ви служи добре и продължително. Така че обърнете внимание на всеки детайл. Камерата е нещо важно, което не е за подценяване.

Вземете устройството с възможно най-качествена и добра камера. Когато става дума за качество на камерата, не говорим единствено за мегапиксели.

PhonesData.com e сайт, който може да ви помогне да намерите смартфон с желани от вас характеристики. Това ще стане с подробната търсачка, с която разполага. Може да се запознаете с много подробности за всеки модел. Ще научите и повече за камерите на различните смартфони, за да придобиете по-ясна представа, преди да направите избора си.

Коментарите също ще ви помогнат да разберете мнението на хора, които вече ползват определен модел смартфон – доволни ли са от камерата му, от качеството на снимките и от избора си като цяло. Постоянното обновяване на информацията на сайта – новини, статии и добавяне на новите модели, ще ви държи осведомени за всички новости.

Безспорно мегапикселите оказват значително влияние върху качеството на изображенията, които прави камерата. Вече се продават смартфони с 20 MP камери, а вероятно ще бъдат произвеждани и с още повече. Въпреки това, качеството на сензорите е не по-малко важно за изображенията. Например популярният iPhone 5S има камера с 8 MP, но новият му отличен сензор дава възможност за по-големи пиксели, а следователно и по-отчетливи и по-добре изглеждащи снимки.

Функциите на камерата също са важни за общото й качество. Поинтересувайте се от всички, за които предполагате, че ще ползвате. Например Galaxy S4 и Note 3 имат интересна функция, благодарение на която да филтрират по специфичен начин вашите изображения.

Nokia Lumia 1020 пък има клас ръчни настройки, които да ви помогнат да получите възможно най-добрата снимка в най-различни условия. Оптична стабилизация на изображението, което да застопорява в момента на снимането, за да се намали размазването, може да се ползва при устройства като LG G2 и Lumia 1020.

Всички марки имат модели с превъзходни камери, но в момента най-търсени според този критерии са Samsung,  Nokia и Apple.