Какво е важно да знаем при избора на ски панталон

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

ски панталон
5

Зимните спортове ни дават много поводи за радост, вълнение и истинско забавление. Те се отличават със своята висока динамика и неочаквани обрати, с които малки и големи се осмеляват да се сблъскат. На ски пистата можем да покажем на какво сме способни, докъде се разпростира куражът ни, също както и дали сме готови на непознати за нас подвизи.

За да можем да пожънем успехи насред снега, трябва не само да имаме желание за това, но и да сме добре подготвени със ски панталони и някои други компоненти от цялостната екипировка като яке, ръкавици, очила, шапка и др. Открийте всичко това в онлайн магазин Extreme Sport.

Как се избира скиорски панталон

Ако все още не сте практикували зимни спортове, със сигурност ще срещнете трудности при избора на мъжки и дамски зимни екипировки, част от които е и добре изолираното долнище. Намирането на ниски цени не е единственото нещо, към което трябва да се стремите. Желателно е да обърнете внимание и на много други неща като марка, размер, вид материи и др. Удобството е най-важното нещо при карането на ски, а то в повечето случаи зависи именно от панталона.

На какво да обърнем внимание

Съществуват няколко критерии, които никога не бива да пренебрегваме, ако става дума за покупка на ски екип и в частност панталон. Те са следните:

  • Ниво на водоустойчивост - колкото по-високо е то, толкова по-добри изолационни качества ще притежава дрехата;
  • Топлината, която долнището ще Ви осигури - добре подплатените панталони ще Ви карат да се чувствате отлично дори и при наличието на метри сняг;
  • Дизайнът - не е нужно да се лишавате от модата и красотата, докато се подвизавате по заснежените писти. Нека и те бъдат част от зимното приключение - вълнуващо, незабравимо и непредсказуемо;
  • Размерът - той трябва да е точният за Вас, за да може зимният екип да прояви всичките си качества. Ако сте купили по-голям размер панталон, има вероятност той да не Ви осигури надеждна изолация. Поръчайте дрехи, които да са Ви по мярка.

 

Заделеният бюджет е също много важен фактор за крайния ни избор, така че изцяло се съобразете с финансовите си възможности и не ги надскачайте. Така ще Ви останат средства и за други компоненти като яке, аксесоари и термо бельо.

Откъде да поръчаме онлайн

Онлайн магазин Extreme Sport е винаги отворен за Вас със своите уникални зимни предложения, които са качествени и специално подбрани, за да удовлетворят дори и най-капризния клиент. Поръчайте своя ски екип и се подгответе за незабравими приключения насред снежната приказка.