Какво е важно да знаем при избора на ски панталон

Популярни

Zaedno.bg подкрепя участника в hosting SEO състезанието на Jump:
"Защо избрах хостинг в Jump?"

лятно поливане

Лятното поливане трябва да започне през пролетта

Юли и август са много горещи месеци, през които и хората и растенията имат нужда от повече...

ежедневни чинии от порцелан

Какви са ползите от използването на порцеланови чинии?

Порцелановите съдове са с нас от векове.

интериор на автомобил с автоаксесоари

Автоаксесоарите, които ще направят шофирането и пътуването по-приятни

Благодарение на високотехнологичния напредък днес всеки водач на МПС има възможността да се...

собствен транспорт екскурзия

На организирана екскурзия със собствен транспорт - за какво да сме подготвени?

Когато дойде време за избор на дестинация за следващата семейна или соло екскурзия, колебанията...

изпечено кафе на зърна в чаша

Кафе индустрията, каквато я познаваме днес

От 19 век насам кафето е глобален феномен.

ски панталон
5

Зимните спортове ни дават много поводи за радост, вълнение и истинско забавление. Те се отличават със своята висока динамика и неочаквани обрати, с които малки и големи се осмеляват да се сблъскат. На ски пистата можем да покажем на какво сме способни, докъде се разпростира куражът ни, също както и дали сме готови на непознати за нас подвизи.

За да можем да пожънем успехи насред снега, трябва не само да имаме желание за това, но и да сме добре подготвени със ски панталони и някои други компоненти от цялостната екипировка като яке, ръкавици, очила, шапка и др. Открийте всичко това в онлайн магазин Extreme Sport.

Как се избира скиорски панталон

Ако все още не сте практикували зимни спортове, със сигурност ще срещнете трудности при избора на мъжки и дамски зимни екипировки, част от които е и добре изолираното долнище. Намирането на ниски цени не е единственото нещо, към което трябва да се стремите. Желателно е да обърнете внимание и на много други неща като марка, размер, вид материи и др. Удобството е най-важното нещо при карането на ски, а то в повечето случаи зависи именно от панталона.

На какво да обърнем внимание

Съществуват няколко критерии, които никога не бива да пренебрегваме, ако става дума за покупка на ски екип и в частност панталон. Те са следните:

  • Ниво на водоустойчивост - колкото по-високо е то, толкова по-добри изолационни качества ще притежава дрехата;
  • Топлината, която долнището ще Ви осигури - добре подплатените панталони ще Ви карат да се чувствате отлично дори и при наличието на метри сняг;
  • Дизайнът - не е нужно да се лишавате от модата и красотата, докато се подвизавате по заснежените писти. Нека и те бъдат част от зимното приключение - вълнуващо, незабравимо и непредсказуемо;
  • Размерът - той трябва да е точният за Вас, за да може зимният екип да прояви всичките си качества. Ако сте купили по-голям размер панталон, има вероятност той да не Ви осигури надеждна изолация. Поръчайте дрехи, които да са Ви по мярка.

 

Заделеният бюджет е също много важен фактор за крайния ни избор, така че изцяло се съобразете с финансовите си възможности и не ги надскачайте. Така ще Ви останат средства и за други компоненти като яке, аксесоари и термо бельо.

Откъде да поръчаме онлайн

Онлайн магазин Extreme Sport е винаги отворен за Вас със своите уникални зимни предложения, които са качествени и специално подбрани, за да удовлетворят дори и най-капризния клиент. Поръчайте своя ски екип и се подгответе за незабравими приключения насред снежната приказка.