Прекрасни почивни дни в китно село край Елена

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

Сичановата къща Елена
4.65

Елена е едно от най-очарователните балкански кътчета, на чиято хубост ще се любувате през почивните дни. Ако да прекарвате време сред природата е сред приятните за Вас занимания и обичате да се възхищавате на планинските гледки, то градчето и неговата околност определено ще бъдат подходяща дестинация за Вас. И ако Ви се иска тотално да избягате от шума и чувството за натоварване, което Ви носи града, то можете да се спрете на някое от прекрасните селца край Елена. Едно от тях е село Бръчковци – място, което ще Ви плени със спокойствието и гостоприемството си, а ако трябва да бъдем честни – и с отличните условия за настаняване, които предлага.

Еленското село Бръчковци ще Ви плени с красивите гледки и тишината си

Заобиколени от великолепието на Еленския балкан няма как да си прекарате добре, дори и само съзерцавайки прелестните пейзажи. И Къща за гости „Сичановата къща“ в село Бръчковци ще Ви насърчи да останете и да се отпуснете в елегантната ѝ обстановка, за да се любувате на природните картини възможно най-дълго. Къщата ще Ви осигури и още нещо – чудесна локация, която да Ви послужи като отправна точка за вълнуващи разходки из планината. По време на обиколките по отъпканите пътеки в околността наистина ще си прекарате приятно,  ще се вдъхновите и заредите с настроение.

Весело прекарване, настанени в комфортна къща в село Бръчковци

Има много причини, по които да се спрете именно на Къща за гости „Сичановата къща“ в село Бръчковци. Тя ще Ви предложи да се забавлявате по начини, които града не би могъл да Ви предложи. Такова занимание ще е например риболовът. А предпочитащите да мързелуват през почивните дни, ще могат да релаксират в прекрасната зелена градина. Тук и малчуганите ще намират свое място за тичане и игри.
И може би най-хубавото от всичко е, че в модерната обстановка на къщата ще можете да отседнете заедно с цялото си семейство или дори с цялата приятелска компания. Тук всички ще се чувстват комфортно, ще използват всички удобства, от които се нуждаят, а настроението е гарантирано, щом сте в компанията на най-близките!

Ваканцията сред балкана ще бъде вълнуваща, приятна и запомняща се. Особено тази, прекарана край Елена, потопени в спокойствието, тишината и красотата на природата. Тук ще си отдъхнете пълноценно, а в края на почивните дни ще се чувствате пълни с енергия и готови да се справите с всички ангажименти и задачи, които Ви очакват!