Възможно ли е да изберете сватбената рокля на мечтите си

Популярни

Чаша Старбъкс кафе

Страхотни рецепти за Starbucks кафе у дома

Независимо дали сте любители на кафето или не, не може да се отрече, че Starbucks е една от най-...

Поддържан автомобил БМВ

Поддържане на автомобила - наръчник за всеки шофьор

Поддръжката на автомобила може и да не е най-вълнуващото нещо, за което да мислите, но тя е от...

Начини да направите дома си по-енергийно ефективен

Независимо дали планирате да се преместите или в момента живеете в нов дом, има няколко начина...

Момиче с тениска с щампа

Как да подобрим представата за себе си и тялото си

Разработването на силен образ на тялото може да бъде трудна задача, особено ако сте в процес на...

Жена в сватбена рокля на брега на морето
5

Независимо дали мечтаете за сватбената си рокля от петгодишна възраст и знаете точните спецификации, които искате за нея, до последния пайет, или никога не сте се замисляли за това, докато майката на бъдещия ви съпруг не ви е подшушне: "Все още не си си взела рокля", ние сме ви подготвили кратък пътеводител, как да изберете сватбена рокля.

Намирането на мечтаната рокля може да бъде стресиращо. В края на краищата, вероятно никога преди не сте пробвали такава и това е най-скъпата дреха, която много жени някога ще притежават, така че може да почувствате, че натискът определено е голям, докато пазарувате сватбена рокля. Освен това,  може да ви се стори, че трябва да разшифровате цял нов език - тюл, А-линия, вталена рокля, органза, обвивка и т.н. Да не говорим, че все повече булки се обличат в няколко рокли - по-официална за церемонията и парти-ориентирана за приема - което може да направи пазаруването още по-стресиращо.

Независимо от бюджета, личния стил или графика, тези съвети за пазаруване на сватбени рокли гарантирано ще ви помогнат да намерите роклята на мечтите си. Късайте страници от списания, разглеждайте булчински магазини онлайн, проучвайте в Pinterest и проверявайте какво носят известните булки, за да съставите визуален файл с любимите си рокли. След това, потърсете свързваща тема - дали всички са много украсени, дантелени или обемни? Всички ли са с отворени гърбове? Намерете няколко общи стила, които ви харесват, и оформете идеите си. Много добро решение би било, ако първо разгледате достатъчно модели сватбени рокли в онлайн магазин. Тук ще оставим една препратка, която би могла да бъде от полза за дамите - https://alfabrides.bg/bulchinski-rokli/

Булчинските консултанти ще ви кажат, че постоянно виждат жени, които идват с определена представа за това какво искат за рокля, после я пробват и всъщност не я харесват - и вместо това се спират на нещо съвсем различно, което никога не са обмисляли. Бъдете отворени към света, докато пазарувате сватбена рокля. Може да откриете роклята на мечтите си, за която не сте знаели, че ще бъде роклята на мечтите ви. Булчинският размер означава, че номерът на роклята ви често ще бъде с един до два размера по-голям от този, който носите в обикновените си дрехи. Дори, ако по-големият размер ви звучи ужасяващо, не забравяйте, че никой няма да знае този номер, освен вас и вашия консултант.

Производството на много рокли отнема от четири до осем месеца, а след като пристигнат, трябва да се предвиди още време за промени и аксесоари. Цената също е важна. Да, неудобно е да се говори за числа, но това ще ви спести неприятни емоции по-късно. Разберете се кой ще плати за роклята (семейството ви, партньорът ви, вие - това е много важно, защото бюджетът трябва да се определи предварително и вие трябва да сте наясно с колко пари разполагате.

Преди да започнете да пазарувате рокли, решете дали искате неангажираща сватба на тема градинско парти, или официална, романтична сватба. Винаги имайте предвид мястото и темата, докато разглеждате рокли, защото последното нещо, което искате, е роклята ви да противоречи на цялостния ви сватбен стил.

Независимо дали искате да се чувствате класически, винтидж и комфортно, или романтично, бляскаво и красиво, тръгнете по магазините за сватбени рокли с ясна представа как искате да изглеждате в големия ден. Изборът на три конкретни думи, които да опишат вашето излъчване, може да ви помогне в  избора на рокля.