Има ли бъдеще интернет бизнеса в България

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

4.3

Всеки в нашата държавичка се опитва да изкара пари — дали допълнителни, дали изобщо да му стигат за нещо, всеки си намира извинение да направи повече пари. В това няма нищо лошо, въпросът е, дали може да се правят пари от интернет от България. Отговорът винаги ще е един и същ — ДА. Защо?

Защото първо, че няма невъзможни неща и винаги трябва да си повтаряте това и второ, че чрез интернет вие достигате далеч по-голяма аудитория от онлайн потребители, дали било то от България или не, вие имате възможност по някакъв начин да направите някой допълнителен лев.

Един от начините, винаги ще бъде да продавате нещо от вкъщи — имате нещо останало от младини, някоя непотребна печка и прочие. Тези предмети винаги могат да ви докарат допълнителни пари, но еднократно. Ако искате да продължавате да печелите от онлайн пространството, то тогава по-добре се насочете към онлайн магазин или да развиете определен вид сайт — сайт класация например.
Онлайн магазини има много, затова добре трябва да помислите с какво вие бихте били по-добри от останалото онлайн население. Трябва добре да описвате продуктите си с много снимки, много инфо и прочие, за да се опитате поне да спечелите тяхното доверие.
Винаги може да се насочите и към някой друг вид сайт, като например сайт класацията или информационен блог. Там паричките може да ги изкарвате само с много потребители, което е възможно, но доста трудно. Трябва яко да се потрудите за тях, ще отнеме време и прочие.

Какво излиза в общи линии? Искате постоянни онлайн доходи — отворете портфейла си по-широко, за да инвестирате повече в онлайн магазин. Ако ли не, искате минимални доходи, колкото да си купите нещо малко или нещо от сорта, тогава някой информационен сайт също е възможност.