Как да гледате руска телевизия в България?

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

руска телевизия в България
5

Вие сте руско-говорящ зрител, който живее в България и иска да гледа руска телевизия, но не сте доволни от малкото на брой руски програми, включени в пакета на българския ви доставчик? За щастие на територията на страната действат руски телекомуникационни оператори, които предоставят телевизионни канали на руски език от Русия, Украйна, Армения и други държави от бившия Съветски съюз.

Най-разпространената в момента телевизионна услуга за руски канали е сателитната. При нея чрез сателитен сигнал на клиентите се доставят руски телевизионни програми. За да използвате подобна услуга, трябва да разполагате с антена и приемник, както и с прокарани кабели. Броят на каналите зависи от вашите нужди и от предлаганите от оператора пакети. Сателитната телевизия може да се гледа единствено на телевизионен приемник. Тъй като това е най-масовия метод за излъчване на руска телевизия в България, много руско-говорящи туристи и постоянно пребиваващи в страната лица използват именно него.

В последните години обаче с бързи темпове се развива интернет телевизията, при която, както е очевидно и от името й, телевизионният сигнал се приема и излъчва през интернет. Това е модерна технология, която е значително по-гъвкава от сателитната телевизия. На първо място, не са ви нужни никакви антени и кабели, а само надеждна интернет връзка.

Kartinatv.bg е оператор на руска интернет телевизия в България, който предлага повече от 100 телевизионни канали на руски език с оптимално качество. Ако искате да гледате телевизия не само на телевизионния приемник, но и на вашия личен компютър или таблет, това е вашият най-удачен избор.

Руската интернет телевизия предлага новинарски, филмови, детски, спортни и развлекателни програми. Всички предавания се записват в архив за период от 2 седмици, като в този срок можете да гледате програмите, когато сте свободни или имате желание да го направите. Клиентите имат достъп до разнообразни функции, включително родителски контрол, настройка на часова зона, богата филмотека, радио и т.н.

За радост на многобройните руско-говорящи зрители в страната, руската телевизия в България е достъпна навсякъде – както по любимите на руснаците черноморски курорти, така и във вътрешността на страната, където постоянно живеят не малко на брой жители на страните от бившия Съветски блок. Те могат да се насладят на любимите си предавания на своя роден език.