Как да изберем сватбена рокля

Популярни

Жена гледа ПВЦ дограма

Как да поръчате PVC дограма?

Изборът на правилния тип пвц...

Климатик Carrier Platinum Plus

Инверторни климатици

При ремонт на инверторен климатик потърсете сертифициран специалист.

Жена в сватбена рокля на брега на морето

Възможно ли е да изберете сватбената рокля на мечтите си

Независимо дали мечтаете за сватбената си рокля от петгодишна възраст и знаете точните...

Стар въздушен компрес

Части на въздушния компресор

Сред всички...

5

Изборът на булчинска рокля е трудна задача, особено ако не сте сигурни какво да търсите. Тази статия ще ви преведе през различните стилове на сватбени рокли, включително материи, деколтета, форми и много други. Независимо дали сте традиционна булка или искате уникален и красив външен вид, ние ще ви покрием. Научете как да изберете сватбена рокля и да се почувствате красиви на вашия специален ден. Тогава се пригответе да започнете да мечтаете за вашия перфектен ден!

Стилове на сватбени рокли

Има няколко стила на сватбени рокли, от които да избирате. Роклите по тялото се вталяват през талията и падат направо до пода. Те нямат разширение и са много удобни за носене. Булчинските рокли с А-силует могат да бъдат изработени от всякакви материи и са ласкателни за почти всеки тип тяло. Те могат да бъдат украсени с мъниста или с цветя за допълнителна нотка романтика. Те обаче не са за всеки.

Тъкани

Когато обмисляме булчинската рокля, материите играят основна роля. Лекият, дишащ шифон е една от най-популярните опции за тъкани за сватбени рокли. Неговият равномерно разпръснат мотив на точки придава деликатно, дамско усещане на роклята. Шифонът е отличен избор за пролетни и летни сватби заради ефирното си усещане и способността да се движи с тялото. Въпреки това може да бъде доста крехък, така че е най-добре да го използвате внимателно. За луксозните булчински рокли се използва микадоо, коприна, тюл и скъпа дантела - https://alfabrides.bg/bulchinski-rokli-vissha-moda/ като моделите често се изработват на ръка.

Деколте

Има много различни стилове на деколтета за сватбени рокли. В зависимост от дизайна на роклята можете да избирате от различни видове бато и сърце деколтета. И трите стила подчертават красотата на раменете и отвличат вниманието от заобленото лице. Този стил на деколте е ласкателен за повечето жени със среден до пълен бюст, въпреки че може да направи по-пълния бюст да изглежда слаб. Трябва да вземете предвид и силуета на роклята, тъй като различните деколтета ще прилягат на различни типове фигура.

Форми

Ако ще се омъжвате, може би се чудите какви модели булчински рокли стоят най-добре на вашата фигура. Има много различни типове тяло и всеки има определени желани характеристики и недостатъци. Различните форми имат различни стилове на обличане, които помагат да се привлече вниманието към определени области на тялото. За булките с извивки добавянето на дефиниция към същността е ключът към страхотния външен вид. За по-слабите булки, разкроената рокля балансира и двете половини на тялото, докато дизайните с голям обем смекчават горната половина на тялото.

Цени

Цената на вашата сватбена рокля зависи от няколко различни фактора. Един от най-важните е качеството на материалите. По-сложните материали са скъпи и изискват повече труд и материали за създаване. Освен това сватбена рокля, проектирана от известен дизайнер, ще бъде по-скъпа от тази с по-малко сложни материали. За щастие, има някои начини да намалите цената на сватбената си рокля, без да жертвате стила. По-долу са изброени основните фактори, които трябва да имате предвид.