Как да изберем сватбена рокля

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

5

Изборът на булчинска рокля е трудна задача, особено ако не сте сигурни какво да търсите. Тази статия ще ви преведе през различните стилове на сватбени рокли, включително материи, деколтета, форми и много други. Независимо дали сте традиционна булка или искате уникален и красив външен вид, ние ще ви покрием. Научете как да изберете сватбена рокля и да се почувствате красиви на вашия специален ден. Тогава се пригответе да започнете да мечтаете за вашия перфектен ден!

Стилове на сватбени рокли

Има няколко стила на сватбени рокли, от които да избирате. Роклите по тялото се вталяват през талията и падат направо до пода. Те нямат разширение и са много удобни за носене. Булчинските рокли с А-силует могат да бъдат изработени от всякакви материи и са ласкателни за почти всеки тип тяло. Те могат да бъдат украсени с мъниста или с цветя за допълнителна нотка романтика. Те обаче не са за всеки.

Тъкани

Когато обмисляме булчинската рокля, материите играят основна роля. Лекият, дишащ шифон е една от най-популярните опции за тъкани за сватбени рокли. Неговият равномерно разпръснат мотив на точки придава деликатно, дамско усещане на роклята. Шифонът е отличен избор за пролетни и летни сватби заради ефирното си усещане и способността да се движи с тялото. Въпреки това може да бъде доста крехък, така че е най-добре да го използвате внимателно. За луксозните булчински рокли се използва микадоо, коприна, тюл и скъпа дантела - https://alfabrides.bg/bulchinski-rokli-vissha-moda/ като моделите често се изработват на ръка.

Деколте

Има много различни стилове на деколтета за сватбени рокли. В зависимост от дизайна на роклята можете да избирате от различни видове бато и сърце деколтета. И трите стила подчертават красотата на раменете и отвличат вниманието от заобленото лице. Този стил на деколте е ласкателен за повечето жени със среден до пълен бюст, въпреки че може да направи по-пълния бюст да изглежда слаб. Трябва да вземете предвид и силуета на роклята, тъй като различните деколтета ще прилягат на различни типове фигура.

Форми

Ако ще се омъжвате, може би се чудите какви модели булчински рокли стоят най-добре на вашата фигура. Има много различни типове тяло и всеки има определени желани характеристики и недостатъци. Различните форми имат различни стилове на обличане, които помагат да се привлече вниманието към определени области на тялото. За булките с извивки добавянето на дефиниция към същността е ключът към страхотния външен вид. За по-слабите булки, разкроената рокля балансира и двете половини на тялото, докато дизайните с голям обем смекчават горната половина на тялото.

Цени

Цената на вашата сватбена рокля зависи от няколко различни фактора. Един от най-важните е качеството на материалите. По-сложните материали са скъпи и изискват повече труд и материали за създаване. Освен това сватбена рокля, проектирана от известен дизайнер, ще бъде по-скъпа от тази с по-малко сложни материали. За щастие, има някои начини да намалите цената на сватбената си рокля, без да жертвате стила. По-долу са изброени основните фактори, които трябва да имате предвид.