Висококачествено ленено масло Pristine

Популярни

3D декоративни панели

Търсите 3D декоративни панели? Ето какво трябва да знаете за тях

Живеем в общество, където социалния контакт е важен и често каним приятелите и семейството в...

мазна кожа

6 Важни съвети при грижа за мазната кожа

Мазната кожа е доста неприятен естетичен проблем, който се дължи на свръхактивни мастни жлези,...

ремонт и обзавеждане на малка спалня

Как да обзаведем малка спалня ?

Спалнята е мястото,  където прекарваме време на активна почивка.

майка и дете учат в кът за учене у дома

Кът за учене у дома – как да го организираме?

С настъпването на месец септември и старта на учебната година започват приготовленията свързани...

диодна лазерна епилация

Диодна лазерна епилация - ефикасна ли е, колко струва и колко сесии са необходими?

Всичко, което трябва да знаете за диодната лазерна епилация: какво представлява? Боли ли?

Масло от лен на Pristine
4.65

Всеки човек иска да изглежда добре, да живее здравословно и да бъде в добра физическа форма. За да стане факт всичко това, ние трябва да положим повече усилия, както и да си набавим най-добрите хранителни добавки, които да гарантират нашето здраве. Лененото масло е много древна добавка, която все още се използва. То е богато на мастни киселини като Омега 3, Омега 6 и Омега 9, които са много важни за човешкия организъм. Ленено масло Pristine е нефилтрирано и 100% нерафинирано. То е произведено от пресовано ленено семе и може да набави в организма всички важни незаменими мастни киселини, магнезий, витамини A, B, E, F, калий и др.

Омега мастните киселини са от изключителна важност за човешкия организъм, но нашето тяло няма как да ги синтезира, за това те трябва да се набавят с храната. Факт е, че в днешните храни, които консумираме ежедневно, липсва ленено семе, за това трябва да потърсим производители на ленено масло.

На пазара, лененото масло се предлага най-често като капсули, което ги прави много лесни за приемане. Ако искате да предпазите организма си, както и да използвате свойствата на лененото масло, които са имуностимулиращи и лечебни, можете да видите този сайт – http://pristinebg.com. Там ще се запознаете с лененото масло и неговите свойства и качества, които са уникални.

Лененото масло Pristine може да ви помогне много в следните случаи:

  • заболявания на ставите;

  • сърдечно – съдови заболявания;

  • депресия;

  • ако ви трябва стимулиране на мозъчната дейност;

  • помага при предпазване от рак на гърдата и правото черво;

  • менструални и предменструални болки;

  • подпомага по-лесното протичане на менопаузата;

  • подобрява метаболизма и подпомага отслабването;

  • проблеми с косата, кожата и ноктите.

Лечебните свойства на лена са доказани. Той действа толкова ефективно, благодарение на две от основните незаменими мастни киселини – алфа – линолеовата Омега 3 и линоловата Омега 6. Лененото масло съдържа до 60% Омега 3, което го прави най-големия източник на Омега 3 в цял свят, то е по-голям източник дори от рибеното масло.

Лененото масло Pristine е подходящо за хора на всякаква възраст, то е много важно, но когато го купувате, трябва да внимавате със срока на годност. Купувайте го само от доказали се компании, които са официални представители на ленено масло за България. Само така ще знаете, че сте закупили наистина натурален продукт, който е без ГМО и е със специална защита от окисление. Важно е да се знае, че Pristine е само в тъмни шишета, защото по този начин то става много по-трайно и не понася топлина и светлина. Капсулите са по 90 или 1000 милиграма, а дневните дози, които са подходящи за прием, са от 1 до 3 капсули.