Висококачествено ленено масло Pristine

Популярни

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

Защо Bulgari е една от най-предпочитаните марки парфюми

В света на луксозните парфюми, Bulgari се откроява като емблематична марка, известна със своята...

наргиле за пушене

6 често срещани грешки, които новаците допускат при ползване на наргиле

Всеки, който тепърва открива наргилето, допуска грешки при използването му.

Масло от лен на Pristine
4.65

Всеки човек иска да изглежда добре, да живее здравословно и да бъде в добра физическа форма. За да стане факт всичко това, ние трябва да положим повече усилия, както и да си набавим най-добрите хранителни добавки, които да гарантират нашето здраве. Лененото масло е много древна добавка, която все още се използва. То е богато на мастни киселини като Омега 3, Омега 6 и Омега 9, които са много важни за човешкия организъм. Ленено масло Pristine е нефилтрирано и 100% нерафинирано. То е произведено от пресовано ленено семе и може да набави в организма всички важни незаменими мастни киселини, магнезий, витамини A, B, E, F, калий и др.

Омега мастните киселини са от изключителна важност за човешкия организъм, но нашето тяло няма как да ги синтезира, за това те трябва да се набавят с храната. Факт е, че в днешните храни, които консумираме ежедневно, липсва ленено семе, за това трябва да потърсим производители на ленено масло.

На пазара, лененото масло се предлага най-често като капсули, което ги прави много лесни за приемане. Ако искате да предпазите организма си, както и да използвате свойствата на лененото масло, които са имуностимулиращи и лечебни, можете да видите този сайт – http://pristinebg.com. Там ще се запознаете с лененото масло и неговите свойства и качества, които са уникални.

Лененото масло Pristine може да ви помогне много в следните случаи:

  • заболявания на ставите;

  • сърдечно – съдови заболявания;

  • депресия;

  • ако ви трябва стимулиране на мозъчната дейност;

  • помага при предпазване от рак на гърдата и правото черво;

  • менструални и предменструални болки;

  • подпомага по-лесното протичане на менопаузата;

  • подобрява метаболизма и подпомага отслабването;

  • проблеми с косата, кожата и ноктите.

Лечебните свойства на лена са доказани. Той действа толкова ефективно, благодарение на две от основните незаменими мастни киселини – алфа – линолеовата Омега 3 и линоловата Омега 6. Лененото масло съдържа до 60% Омега 3, което го прави най-големия източник на Омега 3 в цял свят, то е по-голям източник дори от рибеното масло.

Лененото масло Pristine е подходящо за хора на всякаква възраст, то е много важно, но когато го купувате, трябва да внимавате със срока на годност. Купувайте го само от доказали се компании, които са официални представители на ленено масло за България. Само така ще знаете, че сте закупили наистина натурален продукт, който е без ГМО и е със специална защита от окисление. Важно е да се знае, че Pristine е само в тъмни шишета, защото по този начин то става много по-трайно и не понася топлина и светлина. Капсулите са по 90 или 1000 милиграма, а дневните дози, които са подходящи за прием, са от 1 до 3 капсули.