Защо да изберем рециклирани климатици?

Популярни

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

Проф. Дамян Попхристов: Възраждане на българското духовно наследство чрез научни изследвания

В летописа на българската академичност и духовно възраждане името на проф.

Психомоторно развитие с образователни играчки

Психомоторното развитие е от съществено значение за растежа и развитието на децата.

Спални чували за деца: Гаранция за комфортен сън и сладки приключенски сънища

Къмпингът с деца е преживяване, изпълнено с приключения, вълнение и много нови открития за...

Удобни детски раници – 3 правила, с които трябва да сте наясно, преди да купувате

Изборът на правилната раница за вашето дете е от решаващо значение, за да сте сигурни за...

рециклирани климатици
5

Знаете ли, че не е нужно да си купувате нов климатик, за да си осигурите желаното охлаждане през лятото и отопление през зимата? Рециклираните климатици имат редица предимства, което ги превръща в изгодна покупка.

Когато говорим за покупка на климатик втора ръка е добре той да я японско производство. В Япония стандартите за енергийна ефективност и ниски нива на шум са завишени, което от своя страна говори за по-високо качество. В това напълно ще се убедим и ако направим следната проверка – сравнение между параметрите на японски климатик и такъв, предназначен за пазара в Европа. Техническото превъзходство е на страна на източната техника.

Цената е другият важен аспект. С японските климатици втора употреба Вие не само пестите средства от бюджета, но и се сдобивате с висок клас техника.

Опасенията, че рециклираните климатици имат задължително по някой скрит дефект са напълно неоснователни. Преди да постъпят в търговската мрежа те минават обстойни проверки – на електрическата част, на параметрите при охлаждане и при отопление, на допълнителните функционалности при различните модели. Следва пълна профилактика и почистване. Преминали през всички тези етапи, те стават достъпни за крайния потребител.

Освен удобен и бърз начин за постигане на температурен комфорт, японските климатици се отличават и със стилен дизайн. Така Вие внасяте в дома си не само качествена техника, а такава с красив дизайн, която допълва естетически вид на Вашия дом.

Надеждни японски климатици втора употреба може да намерите в Алимар Клима. Фирмата има както физически, така и онлайн магазин. Предлаганите климатици са фабрично рециклирани и с отлични технически параметри. Свидетелство за тяхното качество е дългият гаранционен срок от 24 месеца. При покупка на рециклиран климатик потребителят получава и безплатен превоз.
Към Алимар Клима може да се обърнете ако имате нужда от оглед на място или консултация при избора на климатик. Квалифицирания екип ще Ви насочи към правилният модел, които ще удовлетвори специфичните Ви нужди. Алимар Клима извърша и широк диапазон от услуги, свързани с експлоатацията на климатика. Монтаж и демонтаж, пълна и стандартна профилактика, гаранционен и следгаранционен сервиз са малка част от услугите.

Сертификатите за качество разкриват стремежа да фирмата да предлага най-доброто на клиента.
Алимар Клима -  надеждни японски рециклирани климатици на цени достъпни за всеки потребител. Температурният комфорт в дома никога не е бил толкова лесен за постигане.