Козметичен ремонт на апартамент с високо качество и бързина

Популярни

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити и възможностите им за обединяване

Бързи кредити са финансови решения, предлагани от специфични небанкови кредитни институции,...

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Топ 5 най-добри хранителни добавки за здрава кожа

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и служи като бариера, предпазвайки ни от вредни...

Етерични масла

Етерични масла за облекчаване на главоболие

Етеричните масла са концентрирани растителни екстракти, които от векове се използват за лечение...

Модата на U.S. Polo Assn. - предпочитан избор за любителите на Стила

В модния свят, изборът на любима марка може да се отрази не само на личния ни стил, но и начина...

ютия

Как да изберете ютия с подходящи функции за вашите нужди

Изборът на правилната ютия може да направи процеса на гладене по-лесен и по-ефективен.

ремонт на апартамент
5

Преди няколко десетилетия, лифтингът на дома означаваше редовна смяна на тапети, актуализиране на настилки, боядисване или варосване на тавани. Днес това понятие е свързано с по-широк спектър на работа: това е подмяна на врати и прозорци, профили, частична подмяна на ВиК, облицовки, монтаж на окачени тавани, демонтаж на контакти, ключове и други неща.

Ако и вашето време за ремонт на апартаменти е настъпило, то научете, кои може да ви е от полза, когато става дума за изнасяне на старите мебели.

Сам по себе си ремонтът включва всичко, което не е свързано с преоборудване вкъщи. Ако имате намерение да направите козметичен ремонт в апартамента от себе си, без да губите време и пари, но нямате строителни умения, разгледайте нашите препоръки.

Подготвителна работа за ремонти по апартаменти - преди да започнете, подгответе помещението. Това трябва да е на първо място, за да се направите ремонт: Премахването на всички вещи и мебели в друга стая, или големите неподвижни обекти (като гардероб) може да се стори сложна задача за повечето. За целта увийте найлон. Ако не планирате да смените настилката след това местене. Не забравяйте да изключите електрическата мрежа с ключове и контакти и да отстраните подложката и внимателно да покриете дупки със специално хартиено тиксо. Има няколко принципи за извършване на такъв ремонт: Работата трябва винаги да се извършва от горе до долу (от пода до тавана); последователността на работата се извършва на принципа на "от мръсни, към чиста зона" (т.е., извършва се първо най-трудоемката и мръсна работа); Прави се ремонт двустаен апартамент като се започва от задната стая, а след това трябва да има напредък към входната врата, завършващият етап е към балкон или лоджията;

Козметичният ремонт на един апартамент може да се стартира директно в помещението или кухнята. Ако промените прозорци, врати, ВиК - то ще бъде, както следва (след подготовка) стъпка работа. Ако се ограничим само до стените и тавана, не забравяйте помислите и с какво да продължите по-нататък.

Демонтаж на стари покрития - за да започнете от стените и тавана, премахнете стари покрития. Почистете внимателно старата боя с емайл и стоманена шпатула (след което повърхността се доизглежда с парче шкурка, за да се подобри сцеплението с новият слой на повърхността). Може да използвате и препарат с помощта на валяк, а след това почистване махнете останките с шпатула. Конвенционалната хартия трябва да се накисване и така по-лесно ще премахнете тънкия слой останал в детайлите. Старият лак по рамки, прозорци и врати трябва да бъдат отстранени само в случай на спукване. За целта се обработва с горещ въздух и се пречиства с шпатула.

Когато повърхностите са идеално гладки, така, че да не драскат на гола ръка може да пристъпите към боядисване или лакиране.